Válasz

2016. február 12. 10:41

A nemzeti együttműködés rendszere komplett története során aligha találkozott olyan erős mondattal, amilyennel Pilz Olivér lepte meg Orbán Viktor miniszterelnököt.

2016. február 12. 10:41
A szerk.
Népszabadság

„A nemzeti együttműködés rendszere komplett története során aligha találkozott olyan erős mondattal, amilyennel Pilz Olivér lepte meg Orbán Viktor miniszterelnököt. A miskolci tanár arra a felvetésre, hogy sötét erők biztatására lépett elő, s kezdett tiltakozni, csupán annyit mondott: »Mögöttem csak egyvalami áll: a tábla az iskolában.«

Ott van benne minden, a ke­serűség, a helyzet méltatlansága, a kilátástalanság elleni lázadás, a rendíthetetlenség. A legfontosabb szakmák egyikének elidegeníthetetlen igazsága, hogy minőségi oktatás nélkül nincs jövője az országnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2016. február 12. 18:21
A tábla? Meg az összes ellenzéki párt,mert már más muníciójuk sincs!! Tanár Úr! Ön úgy oktat a saját iskolájában ahogy akar.Minden kollégája ugyanezt megteheti.Csak van egy nagy baj,a gyerekek jelentős része, sem számolni sem olvasni sem szöveget értelmezni nem tud!! Csak egy példa:számát nem lehet megmondani azoknak a gyerekeknek, akik az analóg órákról nem tudják megmondani mennyi az idő,csak a digitálisról! Akkor hogy is van ez Pilz tanár úr? Ezek szerint Ön mögött már a tábla sem áll? A jelek azt mutatják már az sem,csak azok akik az Önök hátán akarnak felkapaszkodni a hatalomba!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!