Sándor Mária és Hosszú Katinka nem csinálja meg helyetted Magyarországot

2016. január 09. 12:12

Se Sándor Mária, se Hosszú Katinka nem fog megoldani semmit az életedből. Fel kéne végre ismerni, hogy a politika munka, és a balliberális oldalon alig dolgozik valaki.

2016. január 09. 12:12
Jámbor András
Jámbor András
Kettős Mérce

Volt már a messiás, az LMP, a Milla, Bajnai Gordon, a netadós tüntetések és most újabban Sándor Máriát és Hosszú Katinkát kínálja fotelból fotelba az értelmiség, hogy se gondolkodni se megmoccanni se kelljen. Már a cikk elején lelövöm a poént:

Se Sándor Mária, se Hosszú Katinka nem fog megoldani semmit az életedből.

Hosszú Katinka, akinek kiállása egyébként szimpatikus, de messze kívül áll a pártpolitika keretein úgy lett most a ballib értelmiség kedvence, hogy féléve még mentek a kommentek, hogy biztos fideszes, mert Orbán Viktor kezet csókolt neki. Sándor Mária hihetetlen népszerűsége pedig pont annyira volt elég, hogy egy 200 fős tüntetést hozzon össze júliusban, mert a lájkolók épp mást lájkoltak (lájkolni egyébként fontos a híreljutatásban, de nem helyetesíti a cselekvést).

Fel kéne végre ismerni, az újabb és újabb balliberális sztárok, messisások kinevezeése helyett - akik majd biztos elbánnak a mocskos Orbánnal helyettünk - hogy a politika munka, és a balliberális oldalon alig dolgozik valaki. Jelenleg majdnem egyenlő a nullával az, amit fel tud mutatni a baloldali vagy liberális oldal abban a tekintetben, hogy mit és hogyan is szeretne csinálni jövőben, ehelyett jönnek a messiások, akiket el lehet adni, betömve az órási lyukat; akikkel úgy lehet csinálni, mintha lenne valami, pedig nincs.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
márami
2016. január 11. 14:41
de kiakasztó ez az írás. mikor szállsz le kedves jambi másokról? mikor jön el az az idő, amikor nem mások hibáit fogod folyamatosan keresni, és nem akarod megmondani másoknak, hogy mit csináljanak ahelyett a szerinted reflektálatlan szar helyett, amit csinálnak? mikor hagysz fel végre mások hibáztatásával és a vélt intellektuális fölényed fitogtatásával? miért kell folyton bűntudatot éreznie az embernek, mert véleményt nyilvánított, bármilyen formában? miért kell sértegetni azokat, akik dolgoznak a politikában ÉS lájkolnak? kérlek szépen, mostantól építs be magadba egy ellenőrző rendszert, és minden írás előtt tedd föl magadnak a kérdést: vajon baszogatni fogok ezzel másokat és meg akarom mondani nekik, h mit csináljanak? ha igen a válasz, akkor kérlek, ne írd meg, mert ez amellett, h kurva unalmas, idegesítő is.
Morgen
2016. január 10. 17:04
"a balliberális oldalon alig dolgozik valaki." Na, azért! Már kiöntöttek egy gipszorbánt is! :D "Se Sándor Mária, se Hosszú Katinka nem fog megoldani semmit az életedből." Hűha! Katinka is! (Én meg azt hittem, hogy nagyon piszkos dolog ilyet gondolni) :DDD
catalina9
2016. január 10. 11:02
Mark Bolt [Hozzászóló kiszűrése] 2016. január 9. 22:26 Nem áldozatainak kell lenni egy akármilyen rendszernek, hanem meg kell próbálni a rendszerek fölött mozogni, és akkor akármi történik, jó élete lehet az embernek." hát ez valami fantasztikus agymenés, de talán mondja el a balos elvtársainak, hogy ne szaladgáljanak Tavareshez, Soroshoz, hanem mozogjanak a rendszer felett.. Ja, és milyen jól fog mutatni Jávor elvtárs kazánkovácsként, vagy Szél Bernadett, Hosszú Katinkaként..
hakos
2016. január 10. 10:35
A hiba már az akarásban van. Ti ne akarjátok "megcsinálni" Magyarországot. Mert eddig 19-ben , 48-ban is csak kicsinálni tudtátok. Ha ennyire "országcsinálási" kényszeretek van, akkor alijázatok. Hál'Istennek, már van hova....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!