A védhetetlen védelme

2015. november 19. 18:38

A balliberális parlamenti és véleményelit szisztematikusan teszi tönkre a baloldalt Magyarországon. A mindig józan és kulturált Hiller áruló. Mindenki Orbán bérence, aki fölmondja a védhetetlen védelmét.

2015. november 19. 18:38
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Magyar Nemzet

A balliberális parlamenti és véleményelit szisztematikusan teszi tönkre a baloldalt Magyarországon. Mondhat bármit akár Konrád, akár Kertész, azok szenilis vénemberek, akik nem értik az idők szavát. A mindig józan és kulturált Hiller áruló. Mindenki Orbán bérence, aki fölmondja a védhetetlen védelmét.

Nem menekültek, hanem bevándorlók. Nem háború elől menekülnek, hanem Magyarországról és Ausztriából Németországba és Skandináviába a még több szociális juttatás reményében. Nagyrészt – nyelv, szakma és a helyi kultúra ismeretének hiányában – integrálódásra alkalmatlan migránsok. Ötből négy fiatal férfi. Asszonyaikat a békés és biztonságos török menekülttáborokban hagyták.

Egy részük a terror elől fut, másik részük azért, mert a terrorista frakciójukat az amerikaiak, a kurdok vagy Aszad erői szétbombázták. Olyan tömegben özönlenek, hogy lehetetlen valamennyiük bevándorlásának szándékát felmérve eseti döntéseket hozni. Ez a végletekig terheli a hatóságokat és a titkosszolgálatokat – Párizs így válik védtelenné.

Ma már azt is tudjuk, hogy a migránsok közt terroristák vannak. Nem tudjuk, mennyien, és nem tudjuk, milyen megbízással, de ha egy se lenne köztük, akkor sem volna esélyünk egy ilyen emberáradat integrálására. Párizsban pedig nemcsak migránsok gyilkoltak, hanem született franciák is, akiknek az anyanyelve is a francia volt. Csakhogy az iszlám nem oldódik a Coca-Colában. Ennek a helyzetnek a kezelése nemcsak a ma itt élőket, hanem az unokáikat is érinti majd. Bármilyen identitásba vájó legyen is sokaknak, ezúttal el kell ismerni, hogy Orbán politikája a józanság politikája. Ahogy vállalhatatlan volt a keleti nyitás meg az illiberális handabandázás, annyira vállalható a nők egyenjogúsága, a szabad szexualitás, a szabad véleménynyilvánítás és az európai értékek mellett elhangzó érvelés. Mindkettőt nem lehet elutasítani. Az meg már legyen a rajongók nyomorúsága, hogy pár éve ugyanazzal a degenerált lelkesedéssel ünnepelték a Törökországgal és Azerbajdzsánnal szövetkező miniszterelnököt, amellyel most a végvári kapitányt.

A kvóták működésképtelenek. Ellenkeznek Európa szellemével, ami szabad lakóhely-választási jogot diktál, és ellenkeznek az európaiak szuverenitásával: ahol a lakosság nem dönt arról, hogy kikkel hajlandó együtt élni, az nem ország, csupán terület. Európának üldözött keresztényeket meg üldözött muzulmán nőket kellene befogadnia azok helyett, akik a menekülttáborokban tovább vegzálják a kisebbségeket – épp a keresztényeket és a nőket.

Amit a hazai baloldal tesz, az nyílt szálláscsinálás a Jobbiknak, továbbá elárulása mindazoknak, akik a Nemzeti Együttműködés Rendszerének valós hitványságával, korruptságával, feudális viszonyaival, vagy az oktatás és a kultúra módszeres lezüllesztésével állnak szemben.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kgyula
2015. november 20. 13:25
...valami ilyesféle dolgok körül kezdődhetne az, amit úgy neveznek, hogy nemzeti minimum...
Csomorkany
2015. november 20. 08:09
Meg kell mondanom, hogy nagyjából azt írta le, ahogy én is látom a dolgokat. Orbántól egy csomó szempontból herótom van, pl. a konkrét migráncsügyi válságkezelését is mínusz 5-ről indította a plakátkampánnyal, de az idei évben nála jobb kézben nem lehetett volna a kormány. Egészen egyszerűen a mezőnyből mindenki más elqrta volna, ahogyan az látható is Ojrópában. Akik pedig támadják, azok olyan egész pályás letámadást alkalmaznak, ami mélyen hiteltelenné teszi őket.
csurcsányi
2015. november 19. 22:46
A magyar baloldal azért van ilyen "szar" állapotban, mert nincs demokrácia?Akkor nem az a baja balliberális oldalnak,hogy felszámolta magát?1994 a balliberális oldalnak sikerült a jobboldalt feldarabolni,de a Fidesz és Orbán újra összerakta egységbe sikeresen a jobboldal.A balliberális oldal meg gyönyörködjön a Feriben.
heep
2015. november 19. 20:46
Ez most eléggé zűrzavarosra sikeredett. Ráadásul (amúgy Puzsérosan) azt mondta csak, hogy rajta kívül mindenki hülye Magyarországon. A fideszesek, a Fidesz, az Orbán, a baloldaliak, az MSZP, a Tóbiás. És hát persze (bár most nem írta le a nevét) azért a cikkből világosan kiderült, hogy a Hajdú egy tehetségtelen, bunkó ember meg minden egyéb gusztustalanság. Az egész Hajdú családban csak a Kata segge ér valamit. (ebben amúgy igaza van)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!