Érveléstechnikai compendium kezdő liberálisok számára

2015. november 22. 11:57

Úgy tűnik, van régről ismert és beváltnak tekinthető megoldás a jelen problémáink kezelésére. A mi libsi honfitársaink viszont láthatóan nem ismernek (el) ilyeneket. Állításaikat is egyre nehezebben tudják megvédeni. Segítenénk.

2015. november 22. 11:57
Aristo
Aristo blogol

Ez idő tájt történt, amint Ammianus Marcellinus történetíró feljegyezte, egy bizonyos Iulius volt a Taurus-hegységen túli vidék katonai parancsnoka, aki kitűnt gyors és kreatív problémamegoldó képességével. »Mikor ugyanis a Thraciában történt végzetes eseményekről értesült, a régebben ott befogadott s a különféle városokba és várakba telepített gótokkal kapcsolatban titkosírással levelet küldött elöljáróiknak, akik – ami abban az időben ritkaság volt – valamennyien rómaiak voltak. Meghagyta nekik, hogy ugyanazon a napon hívják össze zsoldfizetés ürügyén a gyanútlan gótokat a város előtti térségen, és mintegy adott jelre öljék meg mindnyájukat. Ezzel az előrelátó intézkedéssel minden feltűnés és halogatás nélkül nagy veszélyektől óvták meg a keleti tartományokat.«

Ez az emberjogi szempontból bizonyára nem teljesen korrekt történet jutott eszembe, miközben olvasgattam a cikkeket, melyek a derék libsi honfitársaink véleményét villantják fel a migránsokkal és a terrorcselekményekkel kapcsolatban. Úgy tűnik, van régről ismert és beváltnak tekinthető megoldás a jelen problémáink kezelésére. A mi libsi honfitársaink viszont láthatóan nem ismernek (el) ilyeneket. Állításaikat is egyre nehezebben tudják megvédeni. Segítenénk. (…)

1. Semmit ne nevezzünk a nevén, mert az nem haladó.

Kezdő libsiként még talán nem tudod, de mi másfélék vagyunk, új nép, másfajta raj, másképp ejtjük a szót, fejünkön másképp tapad a haj. És az is raszta. A nyelv ugyanis, mint tudjuk, a gonosz ciszhetero fehérek kifinomult eszköze a kisebbségek elnyomására és a »társadalmi valóság« eltorzítására hatalmi érdekeik szerint. Ezért mi tagadjuk és új nyelvet akarunk, olyat, amit kevesen sem értenek, ezért tudományos. Mert nekünk lobogónk a tudomány – ezért nem műveljük: lengetjük, az könnyebb és jobban is látszik.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robinzon Kurzor
2015. november 22. 23:39
Ez mennyire szánalmas... ennél még Fejti György is okosabbnak tűnt 89-ben ... pedig ő nagyon nem volt okos ...
Szúnyog
2015. november 22. 22:49
Az előző Aristo írás talán még jobb: http://aristo.pestisracok.hu/az-ismetlodesrol/ "Nem fogjuk megérteni először is azért, mert mi nem vagyunk mohamedánok, vagy ha azok is vagyunk néhányan, nem ott születtünk. Nem tudjuk milyen az mikor valakinek négy anyja és csak egy apja van, az is hülye. Nem értjük azt a mámorító szabadságélményt, amely elönti az ember lelkét, ha szabadon galoppozik tevéjével a sivatagban, vagy kiirt egy keresztény falut."
galahad
2015. november 22. 20:43
Aristonak a "Magelán"-on kívül ismét minden szava arany. :-)
GV0917
2015. november 22. 20:07
"...A nyelv...a gonosz ciszhetero fehérek kifinomult eszköze ...a "társadalmi valóság" eltorzítására a hatalmi érdekek szerint..." Továbbá a nyelv kiváló eszköz - fürgeségének köszönhetően az uralkodó réteg ánuszának intenzív masszázsára a fent említettek szempontjából.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!