Rothadó galambtetemmel szembesítette a valóság Kocsis Mátét

2015. szeptember 28. 11:42

Kocsis Máté elmondta, nem attól mentek el a menekültek a Köztársaság térről és állt helyre a „rend”, hogy vonatra ültek és elmentek a menekültek, hanem minden neki köszönhető.

2015. szeptember 28. 11:42
Jámbor András
Jámbor András
Kettős Mérce

Én magam is gyakran megyek át a Köztársaság téren, és bizony folyton van szemét, hetekkel azután is, hogy menekült már egy darab sincs a téren. Mi történhetett?

Vajon minden este menekültek egy csoportja visszautazik Németországból, és döglött galambokat rejt el a téren, amit a köztisztaságiak alig bírnak eltüntetni? Vagy valójában Kocsis Máté leszarja azt, hogy szemétben kell az állampolgároknak járniuk a Köztársaság téren, kivéve akkor, ha politikai érdeke a szemét eltávolítása, azaz ha lehet egyet vele menekültezni?

A helyzet az, hogy szemétfronton sokkal kényelmesebb a menekültekre mutogatni, mint tényleg tenni valamit a köztisztaságért, és úgy tűnik, Kocsis Máté is kényelmes ember.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2015. szeptember 28. 19:25
Ez a Jámbor a mi Viviene Redingünk!
Peter8811
2015. szeptember 28. 19:23
Rothadó galamb tetem? Engem az SZDSZ-re enged asszociálni.
aser
2015. szeptember 28. 16:14
Akkor most utáljuk K.Mátét,vagy szeretjük?
Antigoné
2015. szeptember 28. 14:44
Csak tudnám, miért Kettős mérce a blog neve. Szó sincs semmiféle kettős mércéről, egyirányú csőlátás van csupán. Jámbor meg egyik nap a világot váltja meg, másnap pedig galambtetemmel hergel. Mi ez a színvonalesés? :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!