Kedves bevándorlók, mi sokkal jobban gyűlöljük egymást, mint titeket

2015. szeptember 06. 15:16

Amikor a „hazaárulók” Szíriába küldéséről fantáziálók mellé megérkezett például György Péter, meg Jámbor András legendás néputálata, akkor vált teljessé mindkét oldalon az egymás ellen acsarkodó all stars league.

2015. szeptember 06. 15:16
Döry L.
Fent és Lent

„A bevándorlás témája az egymás elleni csupasz belpolitikai indulatokra szűkült. Nálunk szokás - kis túlzással - gyűlöletnek nevezni ezt a hajtóerőt. Idepasszol tehát Kornis »Árokásó« Mihály híres mondatának (mi még sokkal jobban gyűlölünk titeket mint ti minket) parafrázisa:  - mi sokkal jobban gyűlöljük egymást, mint titeket.

Mert a menekültek egyelőre elsősorban ürügyei és nem célpontjai az indulatoknak. Magyarok gyűlölik egymást a megunt politikai forgatókönyv szerint. Úgynevezett jobbosok meg balliberálisok.

Amikor a »hazaárulók« Szíriába küldéséről fantáziálók mellé megérkezett például György »Némán tűrjük« Péter, meg Jámbor »Fortyog bennem a düh meg a szégyenérzet« András legendás néputálata, akkor vált teljessé mindkét oldalon az egymás ellen acsarkodó all stars league.

Csak figyelmeztetésül: amíg más hang nem hallatszik, mint az övék jó lesz az egészből kimaradni.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2015. szeptember 06. 19:27
A gyűlöletről kérdezzék miklya annát.
TAVIROZSA
2015. szeptember 06. 18:45
Nem gyűlölünk, csak egyet kérünk, kerül ki bennünket.
küllő
2015. szeptember 06. 16:29
A püffedt pávatáncos, és csűrhéjének "menekültpolitikája" látványosan, és röhejesen megbukott. Százmilliók a gyűlöletkampányra - milliárdok a semmit se érő kerítésre. Ország-világ előtt lejáratta MAGYARORSZÁGOT ez a szotyiköpködő senki. SZÉGYEN SZÉGYEN SZÉGYEN !!!
atila68
2015. szeptember 06. 15:32
Én nem tudok róla, hogy gyűlölnék bárkit is, megkérlek kedves Döry a magad nevében beszélj, köszönöm!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!