Nem értem, miért kell hazudni

2015. augusztus 19. 15:15

Ma este végigmentem az ásotthalmi határszakaszon, s a 20-25 kilométerből mindössze egy-két kilométeren áll a kerítés is, de még a GYODA (a drót) is hiányzik a határszakasz több mint felén.

2015. augusztus 19. 15:15
Toroczkai László
Facebook

Nem értem, miért kell hazudni. Különösen kellemetlen, ha egy hivatalos szerv - jelesül a rendőrség - hazudik, az pedig kifejezetten ciki, ha egy miniszter, ha a kormány is hazudik. A napokban az jelent meg a hírekben, hogy a teljes Csongrád megyei határszakaszon elkészült a határzár. Nos, ma este végigmentem az ásotthalmi határszakaszon, s a 20-25 kilométerből mindössze egy-két kilométeren áll a kerítés is, de még a GYODA (a drót) is hiányzik a határszakasz több mint felén.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szőke Ciklon
2015. augusztus 20. 10:45
Ez a kép biztos nem most készült. Napok óta esik az eső, minden csupa sár, kivéve ezen a szakaszon, ahol porzik az út. Nem értem, miért hazudik? Illetve, értem én azt!
katus
2015. augusztus 19. 22:39
Te, a kutya a"barom picsa" nevezetű urnába pisilt??Vagy a"barom picsa" a kutya neve??
katus
2015. augusztus 19. 22:20
RÖSZKÉNÉL MINDEN MENEKÜLT NŐ ÉS GYERMEK - HÁÁÁÁÁT PERSZE Tóth Péter a Jobbik szegedi önkormányzati képviselője a mai napon is azért kesergett, mert Röszkénél és Szeged déli részén gyakorlatilag nyitott a határ. Megígérte a kormány, hogy lesz kerítés, de még sincs, akkor sem, ha ezt mondja maga Pintér Sándor, Orbán Viktor vagy akárki. Tegnap Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere leplezte le a nem létező technikai határzárat. Meg amúgy is, ha lesz határzár, majd bemásznak, bekúsznak, beugornak Magyarországra az illegális bevándorlók, hiszen amúgy is ott vannak, ha egyszer drót elé érkeztek. Jönnek, egyre jönnek. Mi meg ülünk és nézünk, mint a moziban és nem értjük ezt az egészet. Béli Balázs az alfahir.hu fotókrónikusának a képei következnek. Bízzunk abban, hogy ezek a fényképek nem lesznek egy új történelmi korszak régészeti leletei. Esetleg nem ezekből a felvételekből készül majd el egy új honfoglalás nagy ívű, diadalittas freskója. Biztosan hasonlókban bíztak annak idején a Római Birodalomban is, amikor a határszélről érkezett hírekről beszélgettek egy fürdő és egy orgia között. http://alfahir.hu/roszkenel_minden_menekult_no_es_gyermek_haaaaat_persze http://alfahir.hu/sites/default/files/cikkfotok/unnamed_15.jpg http://alfahir.hu/sites/default/files/cikkfotok/unnamed_1_0.jpg http://alfahir.hu/sites/default/files/cikkfotok/unnamed_2_1.jpg http://alfahir.hu/sites/default/files/cikkfotok/unnamed_3_1.jpghttp://alfahir.hu/sites/default/files/cikkfotok/unnamed_4_0.jpg http://alfahir.hu/sites/default/files/cikkfotok/unnamed_5_0.jpg http://alfahir.hu/sites/default/files/cikkfotok/unnamed_6_1.jpg
bunko_jobbos
2015. augusztus 19. 21:29
Ennek a hazug Toroczkainak higgyek (aki politikus) vagy annak az alezredesnek, aki azt nyilatkozta, hogy időarányosnál jobban állnak, aug. 31-re állni fog a GYODA. Egyébként úgy tudom, a jutalmat akkor kapják meg, ha időre kész lesz. Valami azt súgja, hogy el fog készülni. :-))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!