Aki tud, vigyen krétát és rajzeszközöket

2015. augusztus 13. 13:58

Nagy üldözőhadjárat és jól előkészített feltáró munka után megvannak az év fogásai az aszfaltra rajzoló menekült gyerekek személyében.

2015. augusztus 13. 13:58
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

Megtalálta a Budapesti Rendészeti Hatóság a főváros legnagyobb rongálóit, merem mondani: bűnözőit. Nagy üldözőhadjárat és jól előkészített feltáró munka után megvannak az év fogásai az aszfaltra rajzoló menekült gyerekek személyében. Nagy kapás, igazi szakmai munka. A köztisztaság felügyelői fel is szólították az önkénteseket, hogy közöljék az óvodásokkal, hogy szabálysértést követnek el. Amíg a krétával földre rajzolás nem rongál, maximum szinessé teszi a járdát, addig a tiiltása igen: megint egy szinttel lejjeb megy Orbán Viktor és köre emberségben. Érthetetlen, hogy kinek akar bizonyítani az, aki olyanra vetemedik, hogy traumatizált, a hőségben szomjúsággal és éhséggel együtt élő gyerekektől a rajzolás élményét is elvegye. Aki tud, vigyen krétát és rajzeszközöket, játékokat, pótoljuk azt az emberséget, amit az állam emberei el akarnak venni!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Amondó
2015. augusztus 14. 01:15
Majd teleírják az aszfaltot és a falakat Korán idézetekkel, aztán persze a gyaurok jobbnak látják nem letörölni, mert nehogy ...
Brigadéros
2015. augusztus 13. 23:23
Ostoba 3,14csa
naftalinernő
2015. augusztus 13. 22:48
Miért, a menekülők nem hoztak magukkal krétát és rajzeszközöket? Azt hittem, azt nem felejtették otthon, csak a papírjaikat. Egyébként megmagyarázhatná valami okos baloldali, hogy ha szerintük idehaza olyan vészes munkanélküliség van, hogy lassan mindenki elmenekül innen, akkor mégis hol és milyen munkát lehetne adni az itt letelepítendő migránsoknak. Plusz akinek arra van pénze, hogy illegálisan Európába jöjjön, annak arra miért nincs, hogy legálisan jöjjön, és úgy nyújtson be menedékkérelmet? Arról már nem is beszélek, hogy Szíriában vagy Afganisztánban sem az elmúlt egy évben kezdődött a háború, mégis hirtelen mostanában támadt kedve mindenkinek Európába özönleni. Azt a kérdést meg már fel sem teszem, hogy pl. Afganisztánból a terror elől menekülők miért nem mennek Oroszországba, Indiába, Kínába, holott az közelebb is lenne hozzájuk. Ja, hogy a nyugati jólétet célozták meg, ahol az idióta balliberálisok tárt karokkal fogadnak boldog-boldogtalant, és a két szép szeméért mindenkinek osztogatják a különböző támogatásokat és segélyeket?
Negue
2015. augusztus 13. 22:45
Timike! Ez már szinte fáj! Annyira gyengécskének teCCik lenni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!