Furcsa üdvtörténet (2.)

2015. augusztus 05. 09:52

Ez a bárgyú és tehetetlen Európa elhitette, hogy csak a multikulturális, sokszínű társadalom sikeres.

2015. augusztus 05. 09:52
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

„Az Egyesült Államokat szokták persze ellenpéldaként emlegetni – helytelenül. Az Egyesült Államok a hetvenes évekig volt a csúcson. Addig pedig monokulturális birodalom volt, minden látszat ellenére. Addig az Egyesült Államok a white, anglo-saxon, protestant (WASP) »egyeduralom« alatt állt. Addig még a katolikus Kennedyt is nehezen viselték, mert katolikus. És addig a »fekák« még nem magyarázták el a fehéreknek reppelve, hogy hol is lakik az Úristen… (…)

Íme hát, már a jövő sem rejt el semmit. A vad beözönlés megtette a magáét Amerikában is, talán nem csoda, hogy felépült az a sok száz kilométeres kerítés a mexikói határon. S még azt is kénytelenek vagyunk megjegyezni, hogy az Egyesült Államokba történő »beözönlés« legalább egy hithű, erkölcsös katolikus beözönlés, már ami a hispánokat illeti. Úgyhogy közel sem kell olyan kultúrsokkal szembenézniük, mint az iszlámtól fenyegetett, bárgyú és tehetetlen Európának. 

S ez a bárgyú és tehetetlen Európa, amelyet nem csak az iszlám fenyeget, és a beözönlő idegenség, de legalább ennyire fenyegeti saját idióta és/vagy gazember liberális »értelmisége« és médiája. Amelyik elhitette, hogy csak a multikulturális, sokszínű társadalom sikeres.

Hát persze.

Vessünk csak egy pillantást a kínai, a japán, a szingapúri vagy éppen az orosz társadalomra.

Mind sikeres, és mind mono­kulturális. Csak hogy ne kelljen annyira visszamenni az időben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 158 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2015. augusztus 05. 17:28
Zsóti,változatlanul borzalmas vagy...
catalina9
2015. augusztus 05. 16:50
sine ira et studio http://tizmilliominiszterelnokorszaga.blogol.hu 2015. augusztus 5. 10:31 @kitiltott "Izrael a ballib szerint ma követendő példa" Ez tévedés, a ballibák inkább végrehajtják Izrael, pontosabban a zisdók azon elvárásait, amelyektől garantáltan tönkremennek a nemzetek, ezek közül a legfontosabb bomlasztó erő a liberalizmus. "...Mihelyt felállítottuk a mi királyságunkat, a liberális jelszavakat, melyek valójában a mi szabadkőműves jelszavaink, nevezetesen a “szabadság, egyenlőség, testvériség” szavakat úgy fogjuk módosítani, hogy azok nem lesznek többé jelszavak, hanem csupán egy eszme kifejezői, nevezetesen: “a szabadsághoz való jog, az egyenlőség kötelessége, a testvériség eszményképe”. Ezt az értelmet fogjuk adni a szavaknak és így a szarvánál fogjuk megragadni a bikát… Ténylegesen már kiküszöböltünk mindenfajta uralmat a sajátunkon kívül, jogilag azonban még megmaradt egy csomó. Ha manapság egyes államok tiltakoznak ellenünk, ez csak a forma kedvéért, beleegyezésünkkel és utasításunkra történik, az ő antiszemitizmusukra ugyanis elengedhetetlenül szükségünk van az alsóbb rétegekhez tartozó testvéreink kézbentartásához. ..."
ottapont
2015. augusztus 05. 14:31
Lebutított, elhülyített népekkel el lehet hitetni bármit.
tevevanegypupu
2015. augusztus 05. 14:06
Igen..Európának a muzulmánokkal kell megküzdenie, képletesen és valóságosan is, ez pedig semmiképpen nem végződhet Európa győzelmével. Európa fehérm zsidó vagy keresztény, de semmiképpen nem muzulmán..Ez már nem a XV. század, ezek már nem azok a muzulmánok..és ezek a keresztények sem olyanok akik képesek megvédeni a területüket és vallásukat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!