Erre volt a legnagyobb szükségük

2015. július 08. 11:08

Tegnap érkezett meg a Keleti pályaudvarra érkező menekülteknek és az őket segítő civileknek az a két bérelt WC-t, amit a képviselői tiszteletdíjamból és az idei esketési adományokból fizettem.

2015. július 08. 11:08
Szücs Balázs
Facebook

Tegnap érkezett meg a Keleti pályaudvarra érkező menekülteknek és az őket segítő civileknek az a két bérelt WC-t, amit a képviselői tiszteletdíjamból és az idei esketési adományokból fizettem. Erre volt a legnagyobb szükségük, sikerült megoldani, hogy a leghamarabb érjen oda a segítség. Ezúton is köszönöm azoknak a pároknak, akik megtiszteltek avval, hogy felkértek és minden önkéntesnek, aki segít a menekülteken!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vigyor
2015. július 09. 09:11
Mi az az esketési adomány? Ha az, amire gondolok, akkor az öve vagy az egyházé? Kötelező ez az adomány, vagy opcionális? Tényleg nem tudom!
jégecet
2015. július 09. 09:03
Mimi WC-jét is vihetné.
Rockpapa
2015. július 08. 19:27
Londonban robbantgató arab fiatalok is kezdetben cuki kis ijedt szemű kisfiúk voltak.Apukájuk még szorgalmasan söprögetett az utcán.De ők már öntudatos liberális nevelést kaptak.
heep
2015. július 08. 18:58
A pályaudvar nem rendelkezik WC-vel?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!