Bolond világ

2015. június 20. 09:55

Most vegyük lajstromba a Dán Néppárt programját és céljait: a párt nem fogadja el az ország etnikai összetételének megváltozását, és elutasítja a multikulturalizmust, drasztikusan csökkentené a bevándorlók számát.

2015. június 20. 09:55
Kottász Zoltán
Napi Gazdaság

„Most vegyük lajstromba a Dán Néppárt programját és céljait: a párt nem fogadja el az ország etnikai összetételének megváltozását, és elutasítja a multikulturalizmust (a néppárt korábbi vezetője, Pia Kjaersgaard nemzeti tragédiának nevezte a többetnikumú Dániát), drasztikusan csökkentené a bevándorlók számát, a bevándorlók kulturális és társadalmi beilleszkedésére törekszik, szigorúbban lépne fel a »segélyturizmus« ellen, állami támogatást nyújtana a muzulmánoknak, hogy hagyják el hitüket, eltörölné a büntető törvénykönyvből az istenkáromlást és a gyűlöletbeszédet tiltó passzusokat, semmiképp nem akarja feladni Dánia szuverenitását az Európai Uniónak, és ami a legfontosabb, megvédené a dán nemzet szabadságát és kulturális örökségét, beleértve a család intézményét, a monarchiát és a dániai evangélikus egyházat.

Egy olyan pártról van itt szó, amelyet Európa befogadott, nem közösített ki. Amely hamarosan a dán kormánykoalíció tagja lesz, netán a miniszterelnököt is ők adják majd. Sem Brüsszelből, sem Berlinből, sem a Der Standard szerkesztőségéből, sem az Amnesty Internationaltől, sem Soros György alapítványaitól, sem az amerikai külügyminisztériumból nem érkezett panasz. Nem aggódnak. Amiatt sem, hogy a néppárt ma már leginkább a politikai elitből kiábrándult fiatalok körében népszerű. A máskor fasizmust kiáltók akkor sem emelték fel a szavukat, amikor Európa legszigorúbb bevándorláspolitikáját vezették be 2002-ben a Dán Néppárt segédletével. A humanitárius alapon benyújtott menedékkérelmeket elutasították, a bevándorlók szociális juttatásait pedig drasztikusan csökkentették.

Álljon itt még egy érdekes párhuzam: amikor korábban még szenátusi meghallgatásán Colleen Bell, az Egyesült Államok budapesti nagykövetjelöltje a magyarországi fékek és ellensúlyok hiá­nyáról beszélt, John McCain szenátor pedig undorral említette hazánkat, ugyanazon a meghallgatáson George Tsunis, Amerika leendő norvégiai nagykövete gyűlöletkeltőnek nevezte a norvég kormánykoalícióban részt vevő, bevándorlásellenes Haladó Pártot. Napokkal később az oslói amerikai nagykövetség közleményben bocsánatot kért a norvég kormánytól Tsunis meggondolatlan szavaiért.

Bolondok világában élünk. Eszement őrültek világában.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madarasi.abel
2015. június 20. 20:31
Hát, ez a napi újság nem veri le a minőségi lécet. Fogjuk rá, hogy még csak rövid ideje gyakorolják a seggnyalást, és lesz ez még jobb is. Apropó: előfizetett-e itt már valaki erre az izére?
yanoo
2015. június 20. 12:47
Magyar politikusok nyelve már amúgy is zsidó Seggben van.
lavor
2015. június 20. 10:44
Tombol a nácizmus Európában, hát senki nem érti az idők szavát!!??
luga
2015. június 20. 10:36
És mellesleg nincs olyan balliberális bagázs ott, mint Magyarországon. Akik állandóan feljelentik a saját országokat. Ha Moszkvában már nem lehet, megfelel Washington, vagy Brüsszel is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!