Az államitikár szerint akkor se jöjjenek a bevándorlók, ha ettől erősödne a gazdaság

2015. június 09. 09:27

Pogácsás államtitkár elsőként a kormánytagok közül beismerte azt, hogy a bevándorlás nem feltétlenül rossz, és egyben ismertette a kormány bevándorlási politikájának lényegét.

2015. június 09. 09:27
Jámbor András
Jámbor András
Kettő Mérce

Pogácsás Tibor parlamenti államtitkár hétfőn ezt válaszolta egy jobbikos kérdésre»A kormány első perctől világossá tette, nem kívánja nyugati mintára a bevándorlókra építve erősíteni a gazdaságot, a magyar kormány célja, hogy a magyar lakosság növekedése biztosítsa az utánpótlást, ami a gazdasági stabilitáshoz kell.«

Pogácsás államtitkár nagy szívességet tett ezzel nekünk. Egyrészt elsőként a kormánytagok közül beismerte azt, hogy a bevándorlás nem feltétlenül rossz, és egyben ismertette a kormány bevándorlási politikájának lényegét. A magyar emberek jóléte másodlagos kérdés, nem foglakoztat minket, hogy ebben segítenek vagy ártanak a bevándorlók, nekünk fontosabb most a gyűlöletkeltő sovinizmus, mert azzal próbáljuk menteni a hatalmunkat, elterelni a figyelmet a korrupciós ügyeinkről, a szegénységről, a munkanélküliségről, az alacsony dolgozói bérekről. (...)

De említhetjük az Index sztoriját is, amelyben a menekülttáborban váró fogorvos fiatalembernek rögtön állást ajánlottak, mivel vannak hiányszakmák Magyaroszágon. Jelenleg is számtalan bevándorló dolgozik például az egészségügyben.

Tehát a kormány gyűlöletplakátjának legnagyobb hazugsága, hogy nincs szükségünk bevándorlókra. Van szükségünk, és az a soviniszta gyűlöletkampány, amit a kormány folytat, pont azt a vitát lehetetleníti el, ami ahhoz kellene, hogy kiderüljön, kiket, miért és hogy engedjünk be az országba, hogy valóban ne veszélyeztessük a magyar munkavállalókat, de jót tegyünk a gazdaságnak, a bevándorlóknak és az állampolgároknak is.

Például azért, mert Pogácsás államtitkárral szemben, én leszarom, kinek milyen a bőrszíne, vallása, szexuális beállítottsága, ha hasznot hoz a közösségemnek, az országomnak, a nemzetemnek.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2015. június 10. 04:14
"...ha hasznot hoz a közösségemnek, az országomnak, a nemzetemnek.” Csak az a kérdés melyik is a te nemzeted - aminek oly sok hasznot hoz az európai nemzetek rombolása...
ormányos csillós
2015. június 09. 17:03
szopjál le egy kamionnyi nger faszt jámbor
malakka
2015. június 09. 16:59
"ha hasznot hoz a közösségemnek, az országomnak, a nemzetemnek." Nemzeted nincs, az országod nem ez, a közösségedet viszont szívesen megspékeljük pár ezer muszlimmal, a Dohány utca környékén.
balbako_
2015. június 09. 16:41
Én meg például leszarom Jámbor Andrást és az ő bégetését. Amíg Magyarországon egyetlen munkanélküli van szakmákban ide nem kell ember. Ezt a mondatot pedig "»A kormány első perctől világossá tette, nem kívánja nyugati mintára a bevándorlókra építve erősíteni a gazdaságot, a magyar kormány célja, hogy a magyar lakosság növekedése biztosítsa az utánpótlást, ami a gazdasági stabilitáshoz kell.« Úgy értelmezni, hogy szükség van bevándorlókra még a teljesen hülye Jámbornál is skandalum!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!