Karcagi trafikoslány

2015. május 20. 08:09

Ez a kormány két kommunikációs offenzíváját kapcsolja össze: az Orbán által felvetett halálbüntetéssel kapcsolatos „vitát” és a „szocialista brókerbotrányt”. Mindkét ügyben a lényegről szeretné a kormányoldal elterelni a figyelmet.

2015. május 20. 08:09
Simon Zoltán
Simon Zoltán
Népszava

„Stílszerűen: a »karcagi trafikoslány« kifejezés alól kilóg a lóláb. Ez a kormány két kommunikációs offenzíváját kapcsolja össze: az Orbán által felvetett halálbüntetéssel kapcsolatos »vitát« és a »szocialista brókerbotrányt«. Mindkét ügyben a lényegről szeretné a kormányoldal elterelni a figyelmet. A trafikos gyilkosságnál arról, hogy milyen következményei lettek a koncessziók állami újraosztásának és a fiatalkorúak védelmével takarózó álszent törvénynek, a karcagi esetben pedig arról, hogyan tudta Marcsika a város fideszes vezetőinek szeme előtt - a helyiek szerint hallgatólagos jóváhagyásukkal - éveken keresztül fenntartani pilótajátékát.

Ám a »karcagi trafikoslány« megmutatja a két ügy sötét, elfojtott oldalait is. Hogy még a kormányoldalon is szorongást, kételyeket okoz a halálbüntetés napirendre vétele és a karcagi »bróker«-botrány kezelése. Szinte látom magam előtt a Kun-Mediátor Kft. lefóliázott karcagi irodájában a kisbefektetők pénzét utolsó erejével védelmező, vérbe fagyott Marcsikát…

Habony és főleg Finkelstein profik, aki képesek ugyanazt és az ellenkezőjét is eladni a közönségnek. De a karcagi trafikoslánnyal ők sem számoltak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2015. május 20. 12:48
büdös lukból (Népszava) büdös szél (Simon) fú...
alex.leopardi
2015. május 20. 10:43
trafikoslány az anyád,simonszar
1istvan
2015. május 20. 10:34
(ha) ennyire okosak vagytok! miért rágjátok állandóan ezt, ezeket a gumicsontokat?
alex.leopardi
2015. május 20. 09:11
tragédiából politikát csinálni az alja emberkék sajátja
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!