Lemondtam a Népszabadság főszerkesztői pozíciójáról

2015. május 14. 10:01

A mai napon a Népszabadság főszerkesztői posztjáról lemondtam. Döntésemről tájékoztattam a lap és a kiadó vezetését.

2015. május 14. 10:01
Murányi Marcell
Népszabadság

„Ma reggel, a sajtóból értesültem a megrendítő hírről, hogy időközben elhunyt az a férfi, aki abban a balesetben sérült meg, amelynek részese voltam.

A mai napon a Népszabadság főszerkesztői posztjáról lemondtam. Döntésemről tájékoztattam a lap és a kiadó vezetését.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2016. április 28. 01:31
Tekintettel arra, hogy a baleset végzetes következményű volt, elvárható egy méltóságteljes visszafogottság, minden szempontból. Bár, finoman fogalmazva sem szívem csücske a Népszabadság, a tisztesség megköveteli, hogy óvakodjam mindenféle praeiudicációtól, hiszen csak felületes információval rendelkezem. A főszerkesztő mindenesetre azt megtette, amit egy ilyen esetet követően megtehetett. A lemondására gondolok.
haj rá
2016. február 12. 20:31
Rohadt gyilkos és ti fizetett hazaáruló zsidajok nem az áldozatot sajnáljátok! Mikor a az unokád nemsokára döglődik,vagy te szenvedve ,ordítasz Istenért!Én keresztényként szánva szeretlek,a szenvedésed és életed meghosszabításáért imádkozom!Ajvé,Salome,Solomon!
Ellensúly
2015. június 05. 13:58
Korrekt.
kamasuka
2015. június 04. 19:58
Copkiller Előd után vajon ismét megússza-e a dutyit egy ballibbant celeb?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!