Vásároljunk mobil ollót

2015. április 18. 12:00

Idő nincs: fiaink már kezdik megszokni Angliát, lányunk Düsseldorfban szült nekünk unokát, a végeken élő húgunk gyermekei pedig most kerülnek behozhatatlan hátrányba a Pasa parki gyerekekkel szemben.

2015. április 18. 12:00
Megyesi Gusztáv
NOL

Nem tagadjuk: időnként ősi, állati ösztönök ébrednek bennünk. Nincs időnk várni, nem bírnánk végigülni újabb időhúzást a tárgyaláson, hogy nem ennyi a mobil olló ára, hanem amannyi. Nem érdekel, miként csinálják vissza az egészet, nem a szocikat és társaikat, hanem a lopásokat, a cinikus hazudozásokat, egy ország megaláztatását, az izmozásukat, csak csinálják valahogy vissza. A rokonokat, a haverokat, a gázszerelőt, a legfőbb vőt, aki lassan egymaga világít esténként az egész országban; az ugyanis nem lehet, hogy ha már el lesznek zavarva, továbbra is ők világítsanak.

Idő nincs: fiaink már kezdik megszokni Angliát, lányunk Düsseldorfban szült nekünk unokát, a végeken élő húgunk gyermekei pedig most kerülnek behozhatatlan hátrányba a Pasa parki gyerekekkel szemben. Most kell visszavenni, amit haramiaként elvettek: földet, legelőt, állást, katedrát, műhelyt, trafikot, ösztöndíjat, de legelőbb is saját magunkat. Annyira mégse szállhat el az idő, hogy az ember ne akarjon magának vénségére egy szép mobil ollót háromtengelyes kivitelben, 16 tonna/ óra bálázási teljesítménnyel, mielőtt véglegesen és visszavonhatatlanul biohasznosul ő is.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2015. április 19. 21:57
az állati ösztön stimmel.
balbako_
2015. április 19. 07:05
Hát bazdmeg Guszti ezt tanulták otthon! Nálunk - és a környezetemben mindenütt - a gyerekek kisebb szakmai és nyelvismereti kitérő után szépen itthon megtelepedtek és itt szültek gyereket, itthon élnek és eszük ágában sincs elmenni sehová.
Peter8811
2015. április 18. 22:58
"lányunk Düsseldorfban szült nekünk unokát," Biztos a FAZ-tól van az unoka.
Szúnyog
2015. április 18. 17:54
Amellett, hogy ilyen szarokat szemléz ide a Mandi, van egy pozitív fejlemény is, régen nem volt Béndek, reménykedjünk, hogy nem is lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!