Fóliánk

2015. április 27. 09:45

Ez a hallgatás is egy fólia. A mi fóliánk, a mi rendőrségünk, a mi kormányunk. A mi halottunk.

2015. április 27. 09:45
A szerk.
Népszabadság

„A trafikosok már korábban is emlegették, hogy le kéne szedni a fóliát, mert az átláthatatlanság vonzza a rablókat. A kormány ezt a véleményt a balliberális sajtó okoskodásának minősítette. A rendőrség meg hallgatott, s nem mondta, hogy a trafikosoknak igazuk van. Sőt a rendőrség még ma is azt állítja: nincs adat arról, hány rablás történt más boltok és hány a trafikok ellen.

Ha ez így van, akkor a rendőrség nem jól teszi a dolgát. Hisz a rendőrség dolga a bűnmegelőzés és az eredményes nyomozás. Az előbbi fontosabb, a megelőzött gyilkosság kevésbé fájdalmas, mint a kinyomozott. A rendőrség – a józan ész szerint – hazudik: igenis kell lennie statisztikának a bolti és a dohánybolti rablásokról (ha nincs, el kell zavarni az ORFK összes vezetőjét). A rendőrség nem azért hallgat, mert operetthülye, hanem azért, mert a kormány megrendelésére teszi.

Ez a hallgatás is egy fólia. A mi fóliánk, a mi rendőrségünk, a mi kormányunk. A mi halottunk.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szorgos Lajhár
2015. április 27. 14:14
A felbujtó neve: Gyurcsány Ferenc. A gyilkos bűnsegédje: Lázár János
BőröndÖdön
2015. április 27. 13:59
Ilyen szarházi kormányunk van.
ördöngös pepecselés
2015. április 27. 10:21
hülyeség a fólia lehet hogy pont a rablók kárára van. Pl. ha ketten vannak akkor a kinti figyelőember nem tud jelezni. a hisztéria és a dohány ára nagyobb ösztönzőhatással van a trafikrablásokra de a kis zsákmányok mérsékelni fogják
balbako_
2015. április 27. 10:20
Tehát, ha valami el van takarva ott már okvetlenül gyilkolni kell? A rendőrségi oktatófilm kifacsarása után (akik a felhívták a figyelmet arra, hogy a lehetséges áldozat ne adjon viselkedésével alkalmat az erőszakolásra) most egy új még baromabb verzió nem a gyilkos a hibás, de nem ám, hanem a kormány.(És azon belül is Orbán Viktor)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!