Pénz helyett figyelmeztetést kaphat Görögország

2015. március 20. 14:17

A görög miniszterelnök szerint Európának bátor politikai kezdeményezésekre van szüksége. A görögöknek eközben pénzre van szüksége, de egyelőre nem úgy néz ki, hogy kapni fognak.

2015. március 20. 14:17

A hónap végéig szüksége lenne pénzre Görögországnak, hogy elkerülje a csődöt. Az európai vezetők reformokat várnak a görögöktől, a kormányra került koalíció viszont eddig leginkább fenyegetésekkel próbálkozott. Alexisz Ciprasz görög kormányfő optimistán érkezett a brüsszeli csúcsra, ahol külön is fog tárgyalni Franciaországgal, Németországgal és az EU-vezetőkkel. Merkel azt mondta: nem fognak döntés hozni, arra csak az eurócsoport van felhatalmazva.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
thymian
2015. március 21. 18:40
Április elején Ciprasz Moszkvába utazik kölcsönért. http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/03/17/trotz-sanktionen-tsipras-reist-zu-putin-nach-moskau/ Ezért találták hirtelen azt 2 milliárdocskát. :D
thymian
2015. március 21. 18:15
Az EU meglepetésszerűen talált 2 milliárd €-t és megmenti Görögországot. http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/03/21/eu-findet-ueberraschend-zwei-milliarden-euro-und-kann-jetzt-griechenland-retten/ Hát nem igazuk van a görögöknek? Mindig kihúzzák őket a kakából.
pollip
2015. március 21. 13:41
Nem vagyok koldus:-))))) Ha nézted a tegnapiakat, akkor láthattad, látszólag mennyire barátságosan nyilatkoznak. Egy biztos: Egyiknek sem hiszek. Remélem, a görögök nem fogják felgyorsítani a privatizációt és nem kényszerülnek arra, hogy eladják jelentős kikötőiket. Ha a görögök nem kapnak pénzt, akkor államcsőd lesz április elején. Ez mégiscsak zsinór. Én nem azt írtam, hogy megölik, csak azt, hogy zsinór. Abból még némi rafinériával ki is lehet bújni. Az ölést te hoztad fel.
pollip
2015. március 21. 12:10
Kedves mosollyal kötik a torkukra a zsinórt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!