A diákok zavarnak a szabad orbánváltásban…

2015. március 11. 18:10

A kettősmérce kihagyta a magas labdát, pedig az is milyen gyanús, hogy a Kormány nyaranta nagyszámú iskolásdeszantost dob át a határon túlra.

2015. március 11. 18:10
Miért Rigó
Tutiblog

„A kettősmérce megint ráérzett, amikor a Hadügyminisztérium váci iskoláknak küldött levelét nyilvánosságra hozta. A levélben iskolánként 10 diáknak ajánlják föl, hogy ingyenesen elutazhatnak a Fővárosba a 15-ei megemlékezésre. A kettős mérce persze tudja, hogy ami választható, az csak úgy mint az átkosban május 1-je, úgy most is kötelező. Az indok pedig igen egyszerű. A Kormány így akarja meghekkelni az Orbánváltást…

A módszer lényege, hogy érdeklődő fiatalok özönével árasszák el Budapest köztereit, akik élő pajzs gyanánt belevegyülnek a Tavaszi Front, bocs, Vihar harcoslelkű alkotmányozóinak brigádjaiba. Ráadásul sokkal kevésbé fáradékonyak, és az ingyenebédtől várhatóan annyira túlpörögnek, hogy a szolidaristák, meg a dékások jól elbotlanak bennük, meg beléjük akad a nájlonszatyor meg a banyatank. Nagy lesz a zűrzavar, mert az elégedettek összekeverednek az elégedetlenekkel, és már senki sem fogja tudni, ki kivel van, melyik lurkó kinek az unokája, és hogy egyáltalán hová kerültek a dolgok, amiket apáink birtokoltak.

Ez a ravasz húzás nem az első, amikor a Kormány iskolásokkal gyakorol nyomást. A kettősmérce kihagyta a magas labdát, pedig az is milyen gyanús, hogy a Kormány nyaranta nagyszámú iskolásdeszantost dob át a határon túlra. Ha a magyar iskolások száma eléri a kritikus tömeget, sorban kikiáltják az autonómiákat, a szeptemberi iskolakezdésre meg visszacsatolják az elcsatolt területeket. (...)

A demokraták ráadásul – mint azt Tuaregtől megtudtuk – fáradékonyabbak. Hiába utazhatnak már ingyen személyivel, ha melléjük nem adnak kísérőt, csak rendőrt meg mentőautót, és ingyenebédet sem kapnak. Utóbbival pedig simán meg lehetne hekkelni az Orbánváltást, főleg, ha a Fásy Mulató ingyenes előadást is tartana.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ultima Ratio
2015. március 11. 20:13
Már megint a megmagyarázhatatlant magyarázzátok, ti rohadt szolga gecik.
*ufó*
2015. március 11. 19:20
--Utóbbival pedig simán meg lehetne hekkelni az Orbánváltást, főleg, ha a Fásy Mulató ingyenes előadást is tartana.-- A fellépőkkel kapcsolatos kérdésre a következőt válaszolta Fásy Ádám: „Nincs más párt Magyarországon, csak a Fidesz, nem is értem a kérdést.” http://mandiner.hu/cikk/20141012_fasy_adam_csak_a_fidesz Sej haj, Rigó Be ne kapd a faszt jól :)
*ufó*
2015. március 11. 19:13
Érdekes, hogy az Orbánváltás (így nagybötűvel) 2x is van az idézett szövegben. Holott mindenki tudja, hogy legitim 2018 tavaszig ... Miért Rigó ? Hecceled a népet ? :) Weöres Sándor: A medve töprengése Jön a tavasz, megy a tél, Barna medve üldögél: - Kibújás vagy bebújás? Ez a gondom óriás! Ha kibújok, vacogok, Ha bebújok, hortyogok: Ha kibújok, jó eszem, Ha bebújok, éhezem. Barlangból kinézzek-e? Fák közt szétfürkésszek-e? Lesz-e málna, odu-méz? Ez a kérdés de nehéz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!