Ma

2015. február 24. 21:43

Nyilvánosságra került a nemzeti ünnepen induló, eddig nemzeti főadónak tartott, ezután pedig a friss hírek letéteményesének számító M1 programja.

2015. február 24. 21:43
Sebes György
Sebes György
Népszava

„Nyilvánosságra került ugyanis a nemzeti ünnepen induló, eddig nemzeti főadónak tartott, ezután pedig a friss hírek letéteményesének számító M1 programja. S a címek alapján máris következtetni lehet arra, milyen egyedi, változatos és vonzó programokkal várják a pártunk és kormányunk tetteinek megörökítésére számító - egyre kisebb - közönséget. A nap a Ma reggel című adással kezdődik, amelyet a Ma délelőtt követ. A déli híradó után következik a Ma délután, aztán pedig a Ma este. Sötétedés után a Ma éjjel zárja a műsorok sorát, közben pedig a tájékoztatásra éhes nézők híradókat kapnak. Másnap kezdődik minden elölről, sosem lesz tehát Tegnap, vagy Holnap. Maradjunk következetesek.

Egy műsor címe persze még semmit sem árul el a tartalomról, legfeljebb az iránta való érdeklődést befolyásolhatja. Azt már régóta megszokhattuk, hogy a köztévében nem számít a nézettség, hiszen a pénz akkor is megérkezik, ha kevesen kapcsolnak rá, a jóbarátok pedig minden körülmények között gyárthatnak műsorokat, függetlenül azok színvonalától. Ily módon elvileg mindegy is, hogy mivel töltik meg az adásokat. Abban meg biztosak lehetünk, hogy azok a kitűnő szakemberek, akik eddig is pártunk és kormányunk megelégedésére állították elő a politikai és közéleti műsorokat, mostantól az egész napi hírfolyamot is biztos kézzel meg tudják tölteni. Már legalábbis a megrendelők kívánsága szerint. A többi úgysem számít.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2015. március 02. 19:50
"pártunk és kormányunk" vajon hányszor írta le azt a szópárt Sebes elvtárs 1989 előtt (csak akkor pozitív kicsengéssel - lakájként).
alex.leopardi
2015. március 02. 19:50
nekem mindig a királyival kezdődik a nap, még a Gyárfás érában is
Zokni
2015. március 02. 19:49
".. most meg egy jövőbeli műsort kritizálsz..." - írja. Ne legyen ilyen gerinctelen! Hogy az M1 a Hír Tévé helyett fogja szállítani a közvetlen kormány propagandát, az biztos. És. Amit itt MIDIG nagyon fontos még megemlíteni, hogy már a látszatra sem adnak. A KÖZÖSSÉG pénzéből (tehát a 10-2,4=7,6 millió magyar állampolgáréból is) tartanak fenn egy direkt párt-promóciós választási tévéadót. Nem szórakoznak egy állami tőke-átjátszásával megalapított, és egy folyamatos állami hirdetéssel fenntartott, "kereskedelmi" tévével. Viktor kiadta: "...Elég a bohóckodásból! Hozzátok át az embereket, és folytassátok tovább! Lajos meg elégedjen meg annyival, amennyit eddig kapott, és örüljön, hogy hagytunk neki legalább egy fapados a szánkót..."
VerdbenekhyKeményFarkas
2015. február 28. 19:14
Na de ha egyszer a sok-sok magyar ezekre gerjed... Mit ér egy csatorna nézők nélkül?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!