Az éhezés kevés

2015. február 10. 09:11

A kancellár sem kér a megélhetési bevándorlókból, de a munkavállalási engedélyeseket és a politikai okból üldözötteket befogadná. Ilyen viszont kevés akad. Az éhezés nem érv.

2015. február 10. 09:11
Cséfalvay Attila
Kisalföld

A magyar miniszterelnök tegnap a frakcióülésen kiadta a jelszót: »be kell reteszelni Magyarország ajtaját«, egyetlen megélhetési bevándorlóra sincs szükség. Rogán Antal ezt azzal támasztotta alá, hogy tranzitországból kezdünk célországgá válni.

Az biztos, hogy ezek a százával érkező koszovóiak nem ide készültek. Gyanítom, hogy a hétfőn Győrben elkapott, Debrecenig visszavitt menekültek mostanra már Bécs környékén csak egyetlen jól sikerült akcióra vannak a számukra Kánaánt jelentő németországi céltól. Tárt kapukra ott sem számíthatnak. »Nem engedhetünk be mindenkit« – közölte Merkel, s ezt meg is értem. A kancellár sem kér a megélhetési bevándorlókból, de a munkavállalási engedélyeseket és a politikai okból üldözötteket befogadná. Ilyen viszont kevés akad. Az éhezés nem érv.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
august
2015. február 10. 17:56
Érdekes, hogy némely médiamunkások és politikusok, olyan pillanatok alatt átkapcsolnak a 4 millió éhezőről szóló propagandáról, a fogadjunk be minden menekültet - féle médiakampányra....
indiáner
2015. február 10. 11:53
Az Éhségmenet után lassan itt az ideje az "Éhezzünk Együtt" nevezetű világszintre kiterjesztett böjtkúrának. Van aki ezt az újbaloldali-neokonzervatív maszlagot megeszi?
Mich
2015. február 10. 10:36
Érthető... csak éppen a Jobbik meg a Ballik nem érti meg...!
balbako_
2015. február 10. 10:32
Világosan megmondta koszovói menekült nem kell afrikai, ázsiai jöhet. Hogy ez neki miért jó az a kérdések kérdése.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!