Ezen már nincs értelme viccelni

2015. január 26. 19:27

Nem vicces az, hogy ők, az öregek, a letűnt korok harcosai úgy érzik, hogy nekik kell megmenteniük az országot, mert nincs más.

2015. január 26. 19:27
Pintér Bence
Alternatíva

„Mert az is lehet, hogy még a Szily László sem tudott volna jó anyagot kihozni ebből, pedig neki pont ilyen publi és hír közötti vicces dolgokat kell írnia, nem pedig híreket, mint az egyébként az Index munkatársának dolga lenne. Meg is mondom miért nem lehetett volna ez sose vicces. Mert ezeken az embereken nem lehet nevetni. Nem vicces az, hogy Iványi Gábor, Ferge Zsuzsa, Horváth András és Lovas Zoltán, meg mindenki más, aki abban a szobában volt, sőt, vegyük még ide a Galamus harcias és fáradhatatlan csapatát meg a Hócipőt is – szóval hogy ők, az öregek, a letűnt korok harcosai úgy érzik, hogy nekik kell megmenteniük az országot, mert nincs más.

Ez nem vicces, ezen akkor sem tudok röhögni, ha Német Tamás vicces lenne tényleg, és nem izzadtságszagú. Ez pontosan az ellenkezője: nagyon szomorú. Ezek az idős, megfáradt, gyakran szakmájukhoz esetleg nagyon értő, abban tényleg okos emberek úgy érzik, hogy nekik kell odaállniuk, nekik kell kerekasztalt, konferenciát, egyesületet, összefogást, pártot, bármit szervezniük, mert nincs más. Ők is érzik, hogy eljárt felettük az idő, valószínűleg azt is érzik, hogy senki nem kíváncsi rájuk. De nem jön a következő generáció. Lehet, hogy sokáig ők nem akarták átadni a stafétát, és lehet hogy éppen ezért, de most már nincs is kinek. Kiesett egy generáció, leszarják, elmentek, esetleg jobbikosok vagy fideszesek. A következő banda még fiatal, még nem tart ott. Nem állítom, hogy nincs meg a véleményem erről a körről. Megvan. De nevetni már nem tudok rajtuk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2015. január 27. 11:12
Pintér Bence megint nagyot alkot, most átvezeti szegény öregeket az úttesten, avagy "az úttörő ahol tud segít." PIntér úr készségesen kitörli ezeknek a celebeknek a fenekét, ezeknek akik mindíg is igazi sekélymagyarok voltak, akik végigkussolták a 2002-2010 közötti igazán demokratikus hazugságcunamit, akik hallgattak 2006 október 23-ról stb. stb. Pintér az ő elvtársuk, pontosabban elvtelentársuk. Silány, felkészületlen cikkei, csúsztatásai /pld. Goodfriend ügy, vagy Orbán lojális médiája/ alkalmassá teszi őt arra, hogy ezeknek a hamis celebeknek a nyomába lépjen.
Szúnyog
2015. január 26. 23:31
Hajrá Tessza, benned a remény! (Legalábbis a szerzőé.)
Akitlosz
2015. január 26. 22:58
Nekem egyáltalán nem tűnt fel, hogy viccnek szánták volna. Ez részükről komoly.
sersem4
2015. január 26. 21:37
En nem siratom ezt a csapatot. Aki latta a hvg videojat az lathatta,hogy ez a beszivargok csapata volt. Az idegenek. Galiciai valogatott. Ugyanezek az emberek az ISIS-nek is lelkesen eladnak a magyarokat ket forintert. Tormay Bujdosokonyveben szerepel egy jellemzo reszlet. A patkanylazadas napjaiban az egyik kavehazban a Marseilest huzzak a ciganyok,mire a ludtalpas zsidrakok felpattannak,aztan probaljak kihuzni a pupos hatuk. Par nappal kesobb ugyanezek letepkedik a magyar zaszlokat,meg uldoznek mindenkit,aki csak kiejti a szajan a Haza szot. Az idegenek himnuszara vagjak magukat haptakba. Pont ugy,mint ezen a talalkozon,amikor felalltak az eus Oromodara,meg enekeltek is'ha mar az Internacionalet nem lehet,a magyar himnusz alatt meg punnyadtak a szekukon es neztek utalkozva. Ezek pont ugyanazok a galiciai ellenseges bevandorlok,akik 19-ben voltak. Semmit nem valtoztak belul. Megtanulnak ezek az ISIS notajat is,csak hatalmat kapjanak a magyarok felett. Ocska kazarok,meg zsidonak is a legaljai,aki latta a hvg videojat,egy deka fitymat nem birt felfedezni a kepeken,horgas nagy orrokat annal inkabb. Nem kell ezt a tarsasagot hianyolni,inkabb orulni kell,hogy a partvonalon kivul vannak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!