Nem hozott csodát a MostMi, de nem is tudott volna

2015. január 02. 21:34

Ha tudnánk, ha lenne kész és jó tervünk Orbán rendszerének leváltására, és egy új Magyarország építésére, akkor már le is váltottuk volna Orbánt, és ott élnénk az új Magyarországon.

2015. január 02. 21:34
Jámbor András
Jámbor András
Kettős Mérce

„Aki azt várta a mai tüntetéstől, hogy megmondják a tutit, tévedett, de az a helyzet, hogy aki azt várja bármilyen tüntetéstől, hogy megmondja a tutit, téved. Ha tudnánk, ha lenne kész és jó tervünk Orbán rendszerének leváltására, és egy új Magyarország építésére, akkor már le is váltottuk volna Orbánt, és ott élnénk az új Magyarországon  kis költői túlzással. De nincs, ilyen terv nincs. Nem is lenne elvárható, ilyesmi nem 2 hónap alatt születik, bár az is igaz, ezt az elvárást maguk a szervezők is sugallták a címben (MostMi  Új országot építünk!), és a kiáltványban tett vállalással.

A mai tüntetés volt az egyik legfontosabb a 70 napja tartó tiltakozási hullámból. Talán először volt tényleg érdemes odafigyelni a szónokokra. Én speciel Udvarhelyi Tessza és Csízi Zsolt beszédén kívül, Takács Bori egyes megállapításait tartottam fontosnak, de a többit se nevezném kidobandónak. A mai tüntetés ugyanis pontosan azt nyújtotta, amire most szükség van, hogy megjelenjenek a különböző vélemények és stratégiai elképzelések, és lehetőséget biztosított arra, hogy ezekről vita induljon. (...)

Nem, nem tudtuk meg, hogy hogyan váltjuk le Orbán rendszerét, és hogyan néz ki egy jó Magyarország. De aki ezt egy tüntetéstől várja, az csak magát csapja be. Aki pedig azt állítja, már tudja, hazudik. Hiszen ezt csak közösen találhatjuk ki, hogy aztán közösen is hajtsuk végre. A tüntetések szerepe, hogy katalizáló erő legyenek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2015. január 04. 08:53
tüntetések szerepe jelenleg nem más mint a Káosz.. Ha nincs Káosz és megy minden a maga útján akkor Ti éhen haltok igaz kis magamutogató szarkeverők? mer ugye nem csak firkálgatni, meg utakat lezáratni hanem dolgozni is kellene ..azt meg ti a ti népetek sohasem akart.. igaz kis "metszettfaszú BALLIB HAZAÁRULÓ..'? MONDOK EGY JÓ TERVET ORBÁN VIKTOR LEVÁLTÁSÁRA.. DOLGOZZATOK ANNYIT MINT Ő ..ÉRJETEK EL VALAMIT A TESZIK A TÖBBSÉGNEK.. EGYBŐL LEZS MAJD AKI TAPSOL NEKTEK IS A DEPRESSZIÓS KOALÍCIÓN IS KIVÜL IS. És akkor majd nem kell idgen országokhoz fordulnotok alamizsnáért mert a nép önként megválaszt benneteket és dalolva fizetni fog nektek.. csak először fel is kell majd mutatni valamit .. a középső ujjatok nem elég..a népnek
puszika
2015. január 03. 12:29
Hahahahahah!!!
hátakkor
2015. január 03. 10:58
"A mai tüntetés volt az egyik legfontosabb a 70 napja tartó tiltakozási hullámból. Talán először volt tényleg érdemes odafigyelni a szónokokra. Én speciel Udvarhelyi Tessza és Csízi Zsolt beszédén kívül, Takács Bori egyes megállapításait tartottam fontosnak, de a többit se nevezném kidobandónak. A mai tüntetés ugyanis pontosan azt nyújtotta, amire most szükség van, hogy megjelenjenek a különböző vélemények és stratégiai elképzelések" Ez a Jámbor melyik meccset nézte?
tevevanegypupu
2015. január 03. 01:24
Ez speciel nem katalizált, de azt megmutatta, hogy fogalmuk nincs arról, hogy lehetne más Magyarország..és hogy ami most van az miért nem jó..hülyeségeket beszéltek, egy csomó demagóg duma, olyasmik ellen tiltakoztak ami nincs is..az ész megáll valóban..ezek egymást hülyítik..Fogalmuk nincs a kormány elképzeléseiről, egyben biztosak csak, hogy semmiért nem akarnak fizetni - fizessen helyettük az állam, aminek közbeavatkozását ugyanakkor elítélik - és nekik legyen több mindenből..kinek-kinek igénye szerint? Ezek kommunizmust akarnak..de hogy öngondoskodást nem az tuti..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!