Orbán Ráhel és a félévente 15 millió forintos önerő

2014. december 19. 08:19

A miniszterelnök lánya teljesen jogosan akadt ki arra, hogy ellenzéki politikusok rajta keresztül támadják az apját, viszont amit kiírt, azon teljesen jogosan akad ki Ráhel minden társa, aki egy generációba tartozik vele.

2014. december 19. 08:19
Jámbor András
Jámbor András
Kettős Mérce

„A miniszterelnök lánya teljesen jogosan akadt ki arra, hogy ellenzéki politikusok rajta keresztül támadják az apját, viszont amit kiírt, azon teljesen jogosan akad ki Ráhel minden társa, aki egy generációba tartozik vele. Ugyanis Orbán lánya szerint mindent önerőből ért el, 3 éve dolgozik, és most egy félévenként 15 milliós költségtérítésbe kerülő iskolába jár. Férje egyébként a Közgép nevű cég középvezetője lett rögtön a diploma után.

Igazából az van, hogy én 28 éves vagyok, 5 éve dolgozom, és nemhogy 15 millióm nincsen félévente tandíjra, hanem nincs 300 ezer forintnyi megtakarításom se. És még így is azt gondolom, jobban élek, mint a generációm nagyobb része.

Nekem nem az a tapasztalatom, mint Ráhelnek, hogy ha valaki munkát keres, akkor egyből föl is veszik. Ismerőseim nagy része nem a megszerzett diploma szerinti munkakörében helyezkedett el, hiába van köztük számos olyan, aki az évfolyamán az egyetemen az elsők között volt. Nem nagyon ismerek olyat, akinek nemhogy félévenként 15 milliós, de legalább 1 millió feletti tartaléka lenne. Olyan biztos nincs, akinek 15 milliója egyáltalán lett volna valaha.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 300 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trédoff
2014. december 19. 17:34
"Nem nagyon ismerek olyat, akinek nemhogy félévenként 15 milliós, de legalább 1 millió feletti tartaléka lenne. Olyan biztos nincs, akinek 15 milliója egyáltalán lett volna valaha." Pedig vannak ilyenek, nem is kevesen. S egyre többen a vagyonukat tisztességesen: kemény, alázatos munkával, értékes tanulmányokkal felvértezve, jó ötletekkel, kockázatot vállalva szerzik meg. Ne adj' Isten, valaki tehetős családba születik s él a vagyonos háttér adta lehetőséggel. Irigység a lustasággal párosítva: ez a ti hozzáállásotok, prolik.
justiceforhungary
2014. december 19. 14:28
nekem kiugrik a szemem hogy be tudja fizetni az adómat...az hogy fizetésem szinte alig marad kit érdekel? nagyon jó rendszer gratula annak aki a magyarokra erőltette megdöglesztenek minket sajna ez van , nem védhetem a FIDESZT ha dögledezem...annyira hülye nem vagyok... a ballibek ne örüljenek ők a megtestesült gonosz...
kalhana
2014. december 19. 13:26
A demokrácia alapja az irigység. Az ókorban is, ma is. A demokrácia egész történetét az irigység mozgatja.
Ángyán Páván
2014. december 19. 12:37
Egyébként senkit nem lep meg a módszer: alkalmazták már a francia és az orosz forradalomban, az ötvenes években és minden polgári kormány ellen mindenhol. Egy dolgot nem értek: ez a csürhejárás, uszitás, rágalmazás miért nem a választások előttre volt időzitve, miért mostanra? Teljesen nyilvánvaló, hogy az értelmi szerző ávósok, párdon baloldali szürkeállomány nem akart kormányra kerülni sem 2010-ben, sem 2014-ben, mert ha akartak volna, akkor lépték volna meg ezt. Szóval kormányozni nem akarnak, dolgozni nem akarnak, viszont most várnak valami olyan fejleményt, aminek következtében további lóvékhoz juthatnak és dolgozniuk sem kell. Mi az?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!