Ma 23 óráig csak a kormánypárt tudhat adatokat!

2014. május 25. 22:17

A Mandiner megsértve a minden szabályt már 20 órakor közölt adatokat – tikos kiszivárogtatóktól.

2014. május 25. 22:17
Tóth Zoltán
A szavazatok erejével...

„A mai napon – 2014. május 25-én (vasárnap) 23 óráig titkosak a választási eredmények az emberek számára.  A választási eredmények feldolgozása már 19 órakor elkezdődött, és az adatokat folyamatosan közlik a kormánypárti politikusokkal. Az ellenzéki politikusuk egy szűk csoportja az apparátus egyes tagjaitól kaphat szűk információkat. Az emberek, a választópolgárok majd 23 óra után a végeredményről kapnak tájékoztatást.


A Mandiner megsértve a minden szabályt már 20 órakor közölt adatokat – tikos kiszivárogtatóktól.

Erkölcstelen belpolitika. Erkölcstelenek a parlamenti pártok politikája.

A mai naphoz vezető tisztességtelen adatközlési utat a 2004. évi Európai Parlamenti választáson a korabeli kormánypárt, az Mszp kezdte el. A korabeli belügyminiszter arra kényszerítette a kabinetfőnöke útján a választási munkacsoportot, hogy a törvény ellenére adjon információkat a választási adatokról a miniszterelnökség számára. A törvénytelen kényszerítésnek az volt a célja, hogy a kormánypárt – megfosztva az ellenzéket és a nyilvánosságot az időbeni adatok ismeretétől – felkészülhessen az adatok politikai (PR) kommentálására.

Az erkölcstelenség tovább fokozódott a 2009. évi európai parlamenti választásra, és a csúcspontot a mai napi választási adatközlésre érte el.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
johnnyrotten
2014. május 26. 10:17
Nem tudom, hol él ez a barom, de úgy tűnik, nem hallott még az alternatív szavazatszámlálásról. Persze, hogy minden választási bizottság pártdelegáltjának első dolga, hogy tájékoztassa a helyi kapcsolattartóját az adott körzet eredményéről! Ez nem Fidesz-specifikus, mindenki ezt teszi. A választás lebonyolításának rendjéről szóló oktatásban sem említettek semmilyen 23 órás tilalmat. Sztem csak a hülye EU tartotta vissza az eredményeket, hogy a teljes választási eredményt közölhessék. Valaki szóljon már ennek a barom Tóthnak, hogy véget ért a szocializmus!
tango47
2014. május 26. 09:49
Nem mindegy, hogy mit hablatyol?
marós
2014. május 26. 08:18
Tóthnak még mindig vannak beépített emberei a választási bizottságban.
Csigorin
2014. május 26. 07:59
Nem erdekelnek a tesztazabalo digok, magyarul jelentsek nyugodtan az eredmenyeket. Lehetne rovassal, azt biztos nem ertik a taljanok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!