A többi frakcióval rendelkező párt ezt hogy hagyhatta?

2014. április 25. 17:01

Végtelenül szomorú vagyok, hogy az új parlamentben, egy jobbikos képviselő fogja vezetni az oktatási és kulturális bizottságot.

2014. április 25. 17:01
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Végtelenül szomorú vagyok, hogy az új parlamentben, egy jobbikos képviselő fogja vezetni az oktatási és kulturális bizottságot. A jövő társadalma olyan lesz, amilyen a ma iskolája. A többi frakcióval rendelkező párt ezt hogy hagyhatta? Nem értem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 197 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
PPK
2014. április 26. 23:24
Végtelenül szomorú vagyok hogy kg a parlamentben ülhet.
Brigadéros
2014. április 26. 20:37
..Gergő, legalább akkor csukd be a szádat, amikor fényképeznek...ez az idióta mosolyféle a mi a szádon játszik, szörnyű, mint tenmagad... :(
ciseaux
2014. április 26. 19:51
„Végtelenül szomorú vagyok, hogy az új parlamentben, egy jobbikos képviselő fogja vezetni az oktatási és kulturális bizottságot. ...A többi frakcióval rendelkező párt ezt hogy hagyhatta? Nem értem.” Persze, hogy nem érted, retardált idióta. A játékot "demokrácia"-nak hívják, ami egy magadfajta cionistának ugye túl magas. Ha tetszik, ha nem, a "választók" (még egy neked ismeretlen és idegen kifejezés), úgy döntöttek, hogy a Jobbikra +4-szer többen kiváncsiak, mint a te bukott és magyarellenes katasztrófádra Mellesleg, amit eddig művelt a többi zsidó bal-iberális, mint a "magyar" Bálint, a Fodor Gábor, meg a Hiller, az valóban a magyar oktatás és kultúra tragédiája volt. Örüljetek, hogy ép bőrrel megúsztátok. Sajnos a magyar "nyugati tipusú liberális demokrácia", de még a jog sem ismeri még a politikusi-képviselői "felelősség" és az "elszámoltathatóság" fogalmait.
Szőke Ciklon
2014. április 26. 19:08
Ki ez a gyerek? Már minden jelentéktelen facebook-os bejegyzését leközli a Mandiner? Csak azok véleményét szabadna leközölni, akik még számítanak, vagy ha nem, legalább valami okosat mondanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!