Zavarban van a kormányzati propaganda gépezet

2014. március 03. 08:01

Még a kárpátaljai tudósító is elmondja, hogy már ők is csak az EU-ban bíznak, hogy megvédi őket az orosz behatolástól. Mert a nap végén csak egy kérdés van: ők melyik érdekszférához fognak tartozni?

2014. március 03. 08:01
Kunhalmi Ágnes
Facebook

„A Kossuth Rádióban nem tudnak mit kezdeni az ukrán válsággal. Zavarban van a kormányzati propaganda gépezet. Még a kárpátaljai tudósító is elmondja, hogy már ők is csak az EU-ban bíznak, hogy megvédi őket az orosz behatolástól. Mert a nap végén csak egy kérdés van: ők melyik érdekszférához fognak tartozni? Hát ezaz, itthon is ezt kérdezik sokan...de ma 12:30-kor, nem az ukrán válságról, hanem oktatásunk helyzetéről vitatkozom ugyanebben a rádióban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fcsabi
2014. március 03. 16:19
Nagyon bízom abban, hogy ennek a népnek április 6.-án helyén lesz az esze, és az efféle demagógokat, hadd ne mondjam Simon féle tolvajokat oda küldi, ahová valók. Nagyon kellene újra az a 2/3. ami meg a konkrét kérdést illeti a nálunk sokkal nagyobb országok kormányai is tehetetlenül nézik az eseményeket. Az USA kioktatja Putyint, hogy egy független állam belügyibe katonailag beavatkozik. Hogy is volt ez Irakban, Afganisztánban Vietnamban? Ja hogy nekik szabad?
puszika
2014. március 03. 15:59
Kislányom! Erre a kritikátlan nyugatimádatra egyszer már nagyon ráfizetett az ország,ja meg a szovjetimádatra is. A két történetnek az az eszenciája,hogy mindkét esetben A PÁRTOD MEG ANNAK ELŐDEI KORMÁNYOZTAK!! Venni kellene az arcból, gyermekem!!!!
koronaszepe
2014. március 03. 15:16
Orbán Viktor stratégiai hibát követett , és ennek a határon túli magyarok is megihatják a levét. Nehéz ezt jól kommunikálni- mondjuk, a közszolgálat, amióta pártszolgálat lett nem is képes a jó kommunikációra -, nem csoda, ha zavar van. " „Orbán Viktor stratégiai hibát követett el” – így kommentálta saját blogján Igor Janke, Orbán lengyel életrajzírója a miniszterelnök és Vlagyimir Putyin megállapodását a paksi atomerőmű bővítéséről. --- Janke Twitter-bejegyzése nyomán, miszerint „Orbán Lengyelország és Közép-Európa érdekei ellen játszott” a paksi paktum megkötésével, kisebb vita is kialakult az oldalon. Pawel Zalewski kormánypárti európai parlamenti képviselő élesen fogalmazott: „Orbán a populizmus és a nacionalizmus eszközeivel összettöri Közép-Európát. Berlin után megy, közben megadja magát Oroszországnak.”
kjkj945
2014. március 03. 15:16
Zavarban van a kormányzati propaganda gépezet Kunhalmi Ágnes f@ßbukján!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!