Vitára szükség van

2014. március 26. 10:58

Meggyőződésem, hogy Attila még jobban legyőzné Orbánt, mint ahogy én tettem 2006-ban.

2014. március 26. 10:58
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

Miniszterelnökjelölti vita 2006 - I. rész

Orbán Viktor: „arra kérem a nézőket, hogy talán kevéssé a pártkampányokra, a fizetett hirdetésekre hagyatkozzanak. Arra kérem őket, nézzenek körül a saját házuk táján, családjukban, szomszédságukban, saját maguk életében, és ítéljék meg saját maguk tapasztalatai alapján, hogy milyen volt ez a négy esztendő. Ítéljék meg, hogy azt kapták-e, amit szerettek volna, betartották-e az ígéreteket…”

Nem tudom, kedvet csinálok-e a 2006-os Gyurcsány-Orbán vita részleteivel Orbán Viktornak ahhoz, hogy összeszedje a bátorságát, és álljon ki a kormányváltó szövetség miniszterelnökjelöltje, Mesterházy Attila ellen. De a vitára szükség van, kormányfő és kihívója között ez a demokrácia minimális követelménye.

Meggyőződésem, hogy Attila még jobban legyőzné Orbánt, mint ahogy én tettem 2006-ban.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zenebono
2014. március 26. 13:47
Remélem több néven nem jössz vissza, unom, hogy folyton ikszelgetnem kell.
pitypang1125
2014. március 26. 13:36
Szarházi elqró! Nem győztél le te senkit, már akkor is hazugsággal vádoltad azt aki igazat állított! Belehazudtál a választók pofájába, és később pedig kimutattad a fogad fehérjét! Aljas hazug tetű!!
Motivince
2014. március 26. 13:34
Gyurcsány egy okos politikus ez tény a felcsuti a kloákájába sincs tudja ezt Ő pontosan majrézik is Tőle szigoruan Ő megmondta neki hogy ki csoda most gondoljátok el egy élő vitában ronggyá mosná padlót ott már a Grazi stábnak készenlétbe kéne állni a műsor után 15 csomag infuzióval
kjkj945
2014. március 26. 13:11
http://magicafe.hu/2008/04/noteszlapok/ Bösztöne Te böszme te Az asszony így fogad “Ne meresszed kókadt tagodat!” Ugordgy a bótba elébb, aztán mosd le a kocsimat!” S aztán sorolom tovább Ne játszd itt az ostobát, suhanj! S a balfahím bávatag Oldalog, zsebében hord Vágyakat, ám hasában lepkék helyett kénhidrogének feszítnek légt S ha estve jő? Paplanját múmialepelként tekervén magára Még mindig az asszony parancsol: Most hátamat vakarjad! nem, idébb, e pörsenést! Vakarja a zsíros szalonnás hátat s csak álmában lát nedvdús, illatos… Hú, ide egy rím kéne még…
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!