Ultimátum Hoffmann Rózsához

2014. február 18. 12:22

Felszólítjuk Önt, hogy február 18-án, kedden 18 óráig válaszoljon érdemben a kéréseinkre! Amennyiben ez nem történik meg, még aznap tiltakozásba kezdünk.

2014. február 18. 12:22
Kovács Zsófia, Meleg András, Gyetvai Viktor
Tisztelt Hoffmann Rózsa Államtitkár Asszony!

Február 5-én, szerdán az Emberi Erőforrások Minisztériuma előtt jártunk, ahol teával vártuk Önt, jelezvén, mi készen állunk a nyilvános beszélgetésre, vitára. Látogatásunk során leszögeztük, hogy február 18-ig hajlandóak vagyunk sajtónyilvánosan egyeztetni Önnel, illetve azt is kértük, hogy kezdeményezzen valódi és nyilvános szakmai konzultációt az általunk felsorolt szervezetekkel (köztük például a Pedagógusok Szakszervezetével, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetével, a Hálózat a Tanszabadságért nevű szervezettel, illetve a Történelemtanárok Egyletével). 

Tanácsadójának, Szabó Istvánnak átnyújtott levelünkre azóta sem érkezett válasz.

Ezúton is felszólítjuk Önt, hogy február 18-án, kedden 18 óráig válaszoljon érdemben a kéréseinkre! Amennyiben ez nem történik meg, még aznap tiltakozásba kezdünk.

Üdvözlettel:
A Szabad Oktatásért Demonstráció szervezői:
Kovács Zsófia, Meleg András és Gyetvai Viktor
 
(közlemény)

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Türelem
2014. február 18. 18:11
Azt hallottam, hogy az óvodások is tiltakozó akcióra készülnek, amennyiben nem növelik az uzsonna adagot.
tetigi
2014. február 18. 17:44
Biztos forrásból tudom: holnap a Rózsaszín Óvoda kiscsoportosai menesztenek küldöttséget azzal, hogy átadják Hoffman Rózsának az ultimátumukat a kakaó cukortartalma tárgyában.
kjkj945
2014. február 18. 17:25
Hű ha haha.
1istvan
2014. február 18. 17:10
van még 50 perc. van válasz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!