Javaslat a demokratikus pártoknak

2013. december 02. 07:18

Mi újra arra kérjük a fótiakat, hogy szavazzanak a 13%-ot elért liberális jelöltre, Dr. Vargha Nórára. De azt javasoljuk az Együtt, a PM, a DK, sőt az MSZP helyi szervezeteinek is, hogy a liberális jelöltet támogassák!

2013. december 02. 07:18
Fodor Gábor
Fodor Gábor
Facebook

A bíróság jogerős döntése értelmében teljes egészében meg kell ismételni az időközi polgármester- és képviselő-választást Fóton. Minderre azért kerül sor, mert az MSZP sajnos tiltott eszközöket vetett be a kampánycsend idején. Mindez feladja a leckét a szocialista jelölt mögé felsorakozott pártoknak, akik Baján ugyanezért a választás megismétlését és a fideszes jelölt visszaléptetését kezdeményezték. Egy ilyen helyzetben mi, liberálisok még egy előzetes választási együttműködés esetén sem tehetnénk meg, hogy a csalásban érintett jelöltet támogassuk. Mi újra arra kérjük a fótiakat, hogy szavazzanak a 13%-ot elért liberális jelöltre, Dr. Vargha Nórára. De azt javasoljuk az Együtt, a PM, a DK, sőt az MSZP helyi szervezeteinek is, hogy a liberális jelöltet támogassák! Csak így maradhatnak hűek a bajai fideszes csalás után meghirdetett álláspontjukhoz, és méltók a demokratikus elvekhez.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2013. december 02. 10:27
Gábi!!! Melyik Magyarországon a ''demokratikus''' párt????????????????????????????????????
kispufi
2013. december 02. 10:20
bájos, amikor a fele akkora követeli a kétszer akkorától a félreállást (vö: a kamionoké a másik sáv), ellenben az ínyemre lenne, ha a fodristákhoz minél többen csatlakoznának az adott fóti balos választóközegből, és a kettejükre leadott mintegy 1700 szavazat legközelebb egyenlő arányban oszlana meg közöttük.
hátakkor
2013. december 02. 09:54
Gabika, május után kis nyaralás még befér, aztán rakhatsz szépen össze egy szép CV-t, ha még akarsz kezdeni valamit az életeddel.
Wazze
2013. december 02. 09:54
"azt javasoljuk az Együtt, a PM, a DK, sőt az MSZP helyi szervezeteinek is, hogy a liberális jelöltet támogassák", mer' kell a lóvé és a "bársonyszék"!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!