Ezért is kell változás 2014-ben

2013. december 17. 21:46

Iskolások tömegével utálják meg a testnevelést, mert a napi egy kötelező tornaóra tarthatatlan a jelenlegi kapacitások mellett.

2013. december 17. 21:46
Fodor Gábor
Fodor Gábor
Facebook

„Egyetlen állami tankönyvkiadó, egyetlen engedélyező testület, mindössze két tankönyv évfolyamonként és tantárgyanként - ez a kormány legújabb terve, amely a parlament keddi döntése értelmében már januárban hatályba is lép. A Nemzeti Erőforrások Minisztériuma már megmutatta, mi történik, ha reformokba fog: sok iskolás csak októberben kapta meg a tankönyveit, elsősök egyedül kóboroltak iskolákban, mert több tanítónénijük volt egyszerre, és mindegyik azt hitte, hogy a másiknál van a gyerek.

Iskolások tömegével utálják meg a testnevelést, mert a napi egy kötelező tornaóra tarthatatlan a jelenlegi kapacitások mellett, ezért sokaknak azt jelenti a testnevelés óra, hogy fel-le kell sétálni a lépcsőházban, vagy éppen körbe-körbe futni az osztályteremben. Ez csak néhány példa arra, hogy miért kell változás 2014-ben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hopp Pál
2013. december 18. 10:23
Ki tudja? Te laksz Újlipóciában birkozóbajnok!Javításodat köszönöm, öreg barom!
feketemacska
2013. december 18. 10:14
Gábriel,Ön olyan,mintha nem ezen a bolygón élne a 21. században. A testnevelés sz ókori iskolák első számú favoritja volt.Ha most beindították,millió hiányosság mellett is,nem kellene örülni??? Van Önnek egyáltalán gyermeke???Elvinné délutánonként kocogni,vagy csupán egy távirányítót adna a kezébe mozgás gyanánt? Esetleg,ha volna kedve és tehetsége az ált.iskolai sakk-oktatást menedzselni,én gratulálnék Önnek.Ehhez ugyanis elég egy asztal. Az a tény,hogy a liberálisok elve úgy hangzott,hagyjuk szabadon felnőni/garázdálkodni/az új nemzedéket,nem szabad tőlük követelni semmit,nem szükséges osztályozni,stb. Ezt a kiváló elvet most az analfabéták ezrei tükrözik.
talán
2013. december 18. 09:50
Ha meglátom Fodor Gábort, mindig Komár László: Mondd kis kócos... száma jut eszembe.
gereb6
2013. december 18. 08:31
"...a felkelő nap országában munkakezdéskor az adott vállalat összes dolgozójának – a portástól a vezérigazgatóig – feltétlen illendő részt vennie a mintegy 10 percnyi ideig tartó reggeli tornán. Sőt több japán vállalatnál a reggeli tornát a nap folyamán óránkénti rendszerességgel további 5 percnyi torna követi." (gépnarancs)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!