A Nemzeti Sorbaállítás Kormánya

2013. november 04. 10:46

A kormány nem akarja elvenni a jogukat, de azért azt sem szeretné, ha élnének vele.

2013. november 04. 10:46
Timár Gábor
A KARD

Most a formálódó szabályok szerint ismét csak személyesen lehet majd nyilatkozni arról, hogy kívánunk-e havi 150 ezer forintig ingyen felvenni pénzt a bankszámlánkról. »Mindenkinek jogában áll majd ez« - halljuk a megnyugtatást, de ezt úgy kell érteni, hogy mindenki elmehet a bankja fiókjába egy bő hónapnyi időintervallumban, és kérheti ezt a lehetőséget. Miért nem automatikusan kapja mindenki? Miért nem lehet netbankos nyilatkozatot tenni? Miért kell személyesen?

A válasz egyszerű: ugyanazért, mint a manyup-ügyben: mert (1) bár a kormány azt szereti mondani, hogy mindenkinek joga van hozzá, ám (2) mégis azt szeretné, ha minél kevesebben élnének e jogukkal.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2013. november 10. 21:48
ez a cikk is okafogyott lett.. A Fidesz parlamenti frakcióvezetője azt javasolja, hogy az ügyfeleknek ne csak személyesen a pénzintézetnél, hanem internetbankon keresztül is lehetőségük legyen nyilatkozni arról, melyik fizetési számlájuk esetében kérik biztosítani az ingyenes készpénzfelvételt.
Shom_Ford_All
2013. november 10. 21:39
És a nyilatkozatokat az MNB őrzi majd.
szalámis hegedű
2013. november 10. 21:39
Kubatov lista.
Akitlosz
2013. november 10. 21:39
Egyértelmű.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!