Mi ez az alpári stílus, ostoba szobordöntés?

2013. szeptember 30. 12:23

Ha fel vagyunk háborodva a Brüsszel és Moszkva párhuzamon, akkor ez micsoda? Így kap majd munkát minden 30 alatti magyar polgár, ha az E14 kormány közelbe kerül?

2013. szeptember 30. 12:23
Fodor Gábor
Fodor Gábor
Facebook

Először azt hittem nem jól hallok, amikor a Klubrádió híradását halottam a rendezvényről. Aztán elolvastam az Indexet és meg vagyok döbbenve. Mi ez az elfogadhatatlan trágárság, alpári stílus, ostoba szobordöntés? Bajnai mit keres itt és miket mond? Persze tudjuk, normális mondandóval nem lehet bekerülni a hírekbe, ezért sokan azt gondolják, hogy le kell menni kutyába... De ennyire?

Sztálin az emberiség egyik legkegyetlenebb hóhéra volt, emberek 10 millióinak gyilkosa és életének megnyomorítója. Orbán Viktor rossz irányba vezeti Magyarországot, le kell váltani. De lehet Sztálin és közte egyenlőség jelet tenni? Ha fel vagyunk háborodva a Brüsszel és Moszkva párhuzamon, akkor ez micsoda? Ez lenne az alternatíva? Így kap majd munkát minden 30 alatti magyar polgár, ha az E14 kormány közelbe kerül? Azonnal meg kell állni ezen a baloldali populista úton. Én liberálisként tisztelem az ellenfelem, elismerem, hogy a hazánk jobbításán fáradozik és elvárom tőle, hogy ő is elismerje rólam ugyanezt. De rosszul teszi a dolgát, ezért kell a változás. Nem azért, mert mai Sztálin, vagy mert pszichológus kell mellé. Ezen az úton hazánk a katasztrófába rohan. Az ellenzéknek, jelesül az E14-nek végre fel kellene nőni a feladathoz, a toleráns és európai Magyarország megteremtéséhez. Még nem késő észbe kapni.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fofo
2013. október 02. 10:03
Ezt a fazont hallgatva, olvasva, az a mese jut eszembe, amikor a ravasz róka kiénekli a sajtot a holló szájából. Az "elmarasztalást" nem szabad komolyan venni! Gondoljunk csak arra, amikor a plakátján (Milyen pénzből? Ki szponzorálja?)azt hirdeti: Orbán vagy Európa Ez ugyanolyan hazugság, mint az Orbán-Sztálin hasonlat.
skorpio
2013. szeptember 30. 17:19
Libás mindehol csak vezérigazgató volt, de sehol nem tudott semmiről. Most se tudott semmiről. Ismét bizonyitott. Bebizonyitotta hogy kormányzásra 100%-ban alkalmazlan.
Akitlosz
2013. szeptember 30. 17:16
"Én liberálisként tisztelem az ellenfelem, elismerem, hogy a hazánk jobbításán fáradozik és elvárom tőle, hogy ő is elismerje rólam ugyanezt." Más a szint. Fidesz >50% Lp
dönci5
2013. szeptember 30. 17:14
Nyugi Gáborka. Első lépésnek nem is rossz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!