Lövés a lábba

2013. szeptember 12. 15:58

Kifelé harc, befelé sarc.

2013. szeptember 12. 15:58
Bokros Lajos
Modern Magyarország Mozgalom

„Az eszetlen gazdaságpolitika egyik torzszülöttje a tranzakciós illeték. Mint tudjuk, ez azt jelenti, hogy készpénzkiadó automatából kizárólag úgy juthatunk saját pénzünkhöz, ha az állam levon az összegből 6 ezreléket. Ennek meghirdetett célja a készpénzfizetési forgalom visszaszorítása, valódi célja azonban a pénzbehajtás. Kifelé harc, befelé sarc.

Nos, egyik célt sem sikerül elérni! A bevételek elmaradtak a tervezett összegtől, ezért augusztus elsejétől a kormány duplájára emelte a tranzakciós illeték mértékét. Igen ám, de ez már érzékenyen érinti a nyugdíjasokat és a kisfizetésű dolgozókat. (…)

Hatalmas öngól! Az egész ötletet el kell felejteni, és ezt a tranzakciós illetéket meg kell szüntetni!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nielsen
2013. szeptember 12. 23:16
Bajszos ha még véletlenül valamiben igazad is lenne (mondjuk adóterehlés mértéke), minket még az sem érdekel - attól még nem leszel nekünk szimpatikus. Egyszerűen csak csendben vissza kell húzódni. Bár inkább ne, mert akkor elfelejtenénk miért is nem szabad a balliberókra szavazni. És igen, akkor rémülnénk meg nagyon, ha bármi is tetszene nektek a Fidesz-kormányzásban.
miloka
2013. szeptember 12. 21:29
Panamai bajuszkirály! Neked nem lábba kell az a lövés, hanem legalább a hátsó feledbe.
Krupp Skya
2013. szeptember 12. 19:29
Lajos, Orbánt is el kellene küldeni Panamába továbbképzésre, akkor nem 6 ezreléket hanem 50%-ot szakítana mint te a nyugdíjakból!
leech
2013. szeptember 12. 19:24
zsidótól=zsidó
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!