Hajrá vakbél, hajrá Fodor Gábor!

2013. március 29. 09:19

Vannak a világon rendkívül felesleges dolgok. Ilyen például a vakbél és a Fodor Gábor.

2013. március 29. 09:19
Piréz Róbert
Tutiblog
„Vannak a világon rendkívül felesleges dolgok. Ilyen például a vakbél és a Fodor Gábor, aki a Népszabadság információi szerint néhány héten belül megalapítja a Magyar Liberális Pártot. Mármint a Fodor, nem a vakbél. Egy vakbél nem szokott pártot alapítani. Habár amilyen ütemben alapulnak  mostanában a pártok már ez sem zárható ki.

A fennforgás a következő: szükség van egy true liberális pártra, mert a magyar politikai palettán mozgó többi liberális párt fake liberális párt. Nem igazi, és nem vehető európai értelembe. Egy true liberális (akinek párt kell, különben tanácstalanul bolyong hajnalban Csepelen) egyszerre szeretne hidat ácsolni a jobb-és baloldal között és rezsimet váltani. Ezért is kell egy true liberális párt, mert rendkívül összetett a feladat. Bárki erre nem képes, csak egy 10. szintű true liberális nagymester. (...)

A legfontosabb természetesen, egy true liberális programban, a jogegyenlőségért való küzdelem, amit a romák pozitív diszkriminációjával és a melegházassággal érhetünk majd el. A faji (nemzetiségi, kulturális, mittomén most mi a PC) alapú megkülönböztetés alapvető true liberális gondolat. Csak egy true liberális képes különbséget tenni aközött, hogy ha valakit diszkriminálsz pozitívan az nem ugyanaz, mint ha valakit nem diszkriminálsz pozitívan, azaz negatívan diszkriminálsz a pozitívan diszkriminálthoz képest és hogy mindez jogegyenlőséget hoz létre a true liberalizmus nemléte esetén létrejövő true liberális vákuumhoz képest.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tarackos
2013. március 29. 10:21
Valdez cikke klasszisokkal jobb volt, talán egyszer Robi is felnő a feladathoz...
kukagyerek
2013. március 29. 10:13
"Csak egy true liberális képes különbséget tenni aközött, hogy ha valakit diszkriminálsz pozitívan az nem ugyanaz, mint ha valakit nem diszkriminálsz pozitívan, azaz negatívan diszkriminálsz.. " Ehhez viszont, mesterien értettek és értenek most is. Szégyen, hogy az utódpártjuk (igaz, kettészakadva) jelenleg is ott lehet a parlamentben!
Antigoné
2013. március 29. 09:52
Tegnap már írtam: Gáborka észrevett egy piciny lyukacskát(liberális érzelműek), ahová még nem nyomult be a Bikicsunáj-Szendécske-Féleszű trojka. Jó lenne még pár évig kényelmesen élni képviselői fizetésből (a szabadpiac pápájának is)
states
2013. március 29. 09:44
Én azért még tudok egy két balnáci vakbelet felsorolni, Mesterházi, Bajnai, Gyurcsány és így tovább...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!