Orbán és ami utána jön

2013. február 11. 07:20

A kedves vezetőnek elég csak felpillantania a csillagokra és abból nagyszerűen ki tudja olvasni, hogy hány joghallgatót kell éppen felvenni és azok mennyit fizessenek,

2013. február 11. 07:20
Dési János
Dési János
Népszava

„De a kedves vezetőnek elég csak felpillantania a csillagokra és abból nagyszerűen ki tudja olvasni, hogy hány joghallgatót kell éppen felvenni és azok mennyit fizessenek, ha már nincs tandíj. És azt onnan tudjuk, hogy ez a már-már übermensch nem téved, mert látjuk, hogy Balog és Hoffmann fegyverhordozói egymással versengve helyeselnek neki és dicsérik éles eszét.

Ehhez képest, akkor mit mondjuk, hogy a másik térfélen most Fodor Gábor és Hiller István egészen mást mond az egyetemi tandíjról. Hát mi lesz itt, ha Orbán megbukik, csak nagy vita?

Azt látjuk, mire vezet, ha ellentmondás nélkül mindig elfogadjuk valaki, mégoly okos ember, döntéseit.

Mégiscsak jobb az a világ, ahol szépen meg lehet beszélni, kinek mik az érvei, mi szól az egyik, mi a másik álláspont mellett. Mit kell az egyikből, mit a másikból beemelni a közös tervbe.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2013. február 11. 14:23
Ceterum censeo Desinem esse delendam.
Peonza1
2013. február 11. 13:13
Ezt a bértollnokot is régen le kellett volna csukni izgatásért.A hazudozást nem is említem.
laci0011
2013. február 11. 11:52
Orbán önmagát látván,megállapította nem kellenek a jogászok.Van önkritikája az angyali nemzetvezetőnek!Respect.A gazdasághoz kell érteni,nem a joghoz!
Blasio23
2013. február 11. 11:46
Meglehet igazad van.Sok idő van még addig. Lesz miről vitázni az egyszer biztos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!