Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Lehet más a miniszterelnök?

2012. november 27. 10:52

Számomra az LMP kongresszusának döntése leginkább a Szabad Demokraták Szövetsége történetének fényében értelmezhető.

2012. november 27. 10:52
Rákóczi Péter
Célpont blog

„Emlékeznek, amikor az elnökválasztási csalást követően Fodor Gábor kapott Bajnai üzlettársával, Kóka Jánossal szemben bizalmat a kongresszustól? És arra is emlékeznek, miként blokkolta a milliárdos nagyvállalkozó frakcióvezetőként az ügyvivői testület döntéseit?

Ugyanez történt most az LMP-ben. A »nyolcak« pénteki ülésükön megakadályozták a kongresszus döntésének végrehajtását – csak 72 órával később, az etikai eljárás megindítását követően szavaztak bizalmat az ellenállók a Bajnai-féle körök rehabilitálását ellenző Schiffer Andrásnak. Ezzel a pártszakadás elnapolva! A »nyolcak« azonban az elkövetkező néhány hónapban várhatóan mindent megtesznek, hogy a stratégiát felülvizsgálják – Karácsony Gergely volt munkahelyéről, a Mediántól majd jönnek az LMP-t stabilan a parlamenti küszöb alatt mérő közvélemény-kutatások, így az ökopárton azokkal is megpróbálják a biolekvárt megútáltatni, akik eddig elhitték, hogy lehet más a miniszterelnök.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
füst
2012. november 27. 16:15
Nyilván. Mindenki tudja, akinek van egy csöpp esze, és felnőttként élt 1992-ben. Reméljük, Schiffer is.
packó_
2012. november 27. 12:37
Bizony ám, igaza van Rákóczi Péternek. És továbbgondolva a történetet: 2014 bájos tavaszán, nyarán Schiffer borul majd össze bajnaival, de az is lehet, hogy akkor Schiffert éppen Jávornak hívják. Ugye emlékeztek 1994-re?
bmucsai
2012. november 27. 12:05
Nekem az tetszik, hogy az LMP (Lehet Más a Politika ) párton belül megalakult a Nem Lehet Más a Politika (NLMP) frakció. :)) Ennek csak örülni lehet!
négyzetgyök
2012. november 27. 11:45
Mennyafrancba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!