Blőrözgetünk, cenzúrázgatunk...

2012. május 01. 07:48

Az MTVA nevű elfogulatlan szervezet szakmailag és erkölcsileg is helyesnek fogja ítélni az eljárást, hiszen már az is szép a közrádiótól, hogy gondolt egyáltalán egy szocialista politikusra.

2012. május 01. 07:48
Németh Péter
Németh Péter
Népszava

„Meg nem erősített hírek szerint kicenzúráztak egy szocialista politikust a Magyar Rádióból. A szombathelyi Ipkovich György egy vitaműsorban erős kritikát fogalmazott meg az aktuális kormányzatról, ezért hajították ki a műsorból. Egészen pontosan az ominózus beszélgetés nem kerülhetett adásba, a megismételt vitában pedig már egy LMP-s politikus ült Ipkovich helyén. 

Nincs kétségem afelől, hogy a történet nem hiteles, biztosan lesz rá hivatalos magyarázat, mint volt a kiblőrözött Lomnici Zoltánra. Meglehet: itt is ott ült a háttérben a volt főbíró, vagy valaki más, netán az arányokkal lehetett baj, esetleg Gyurcsány volt Ipkovich súgója. Az MTVA nevű elfogulatlan szervezet szakmailag és erkölcsileg is helyesnek fogja ítélni az eljárást, hiszen már az is szép a közrádiótól, hogy gondolt egyáltalán egy szocialista politikusra. Nem lesz ez mindig így, eljön az ideje, amikor gondolat is bűnnek fog számítani.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2012. október 26. 17:54
Sajnos,nem eléggé mert még mindig megéltek ebből a sok baromságból.A képedet meg cseréltesd már le,mert olyan vagy mint HITLER az öngyilkossága előtt!
Oldgóbé
2012. május 09. 20:13
A Népszava még él???
Krupp Skya
2012. május 03. 18:30
Blőrözgetünk, Inkább bőrözgesettek Bulgár Gyuribácsival, s ne feledd a taktikai utasítást, ütemesen! Közben énekeld a Fel vörösök proletárok című mozgalmi dalt de ahogy elnézlek a két kicsi kecske baktat a hegyre, jobban áll neked.
Peter8811
2012. május 03. 12:31
Ne bátsátok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!