Maradj Pali és rohaszd tovább!

2012. március 31. 14:43

Schmitt Pál maradjon, mert most már sokaknak nyilvánvaló lesz, ez a magyar parlamentáris demokrácia kultúrája, ez a magyar köztársaság veleje, ilyen az, amikor elénk kerül a leples bitang.

2012. március 31. 14:43
Regnum Szerkesztőség
Regnum!

„Miért is mondjon le Schmitt Pál? Nem kell lemondania. Minden szempontból az a legmegfelelőbb, hogyha marad a helyén csak szépen. Nemcsak nekünk, magyar monarchistáknak, hanem az országnak is jó, hogyha ez történik. Ez ha erkölcsi kérdés, akkor nincsen mese, ideje szembenézni, ma pontosan ilyen a magyar politikai- és közerkölcs; mindent lehet és mindent szabad, mindenre van indok és nincsen felelősségvállalás, nem kell levonni korábbi cselekedeteink után a következményeket. Nem követeli meg senki sem ezt azoktól, akik a hatalmat birtokolják. A rendszerváltozás következménye ez, hiszen az is egy megalkuvás következménye volt. Nem firtatjuk a múltat tovább mondták a rendszerváltozás létrehozók (mert eltörölni nem akarták). Ez ma egy létező politikai gyakorlat.(...)

Schmitt Pál maradjon, mert most már sokaknak nyilvánvaló lesz, ez a magyar parlamentáris demokrácia kultúrája, ez a magyar köztársaság veleje, ilyen az, amikor elénk kerül a leples bitang. Schmitt Pál az erjesztő gomba ebben a áporodott lében, szükségünk is van rá. Szükség van rá azért, hogy senkinek semmilyen illúziója ne legyen többé, hogy senki ne gondolja most már, hogy a köztársaság a népé vagy a népért van. A köztársaság Magyarországon politikai alkuk, válság és megszállás eredménye volt mindig, nem kérdezték meg a népet kell-e nekik. Most nem kérdezik meg, akarjátok-e még szagolni? Szagoljuk és kész. A köztársaság krízisben keletkezett mindig itthon és a krízis tartja fenn, mivel az elnök marad, tisztázzunk magunkban, a krízis is marad.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2012. április 01. 19:18
Schmitt egy szint, egy elég alacsony szint, de nem mintha ti labancok különbek lennétek nála, még ha ebben a kérdésben, mostan igazatok is van éppen. Schmitt "csak" doktorit másolt magának, nem a magyarság és a szabadság hóhéra, mint hősötök Franz Josef.
soelmo
2012. április 01. 18:36
Mikor ittál Schmitt Pál lábvízéből? Okostojás?
man
2012. április 01. 15:03
Igazából nem is tudom, VAN-E MÉG TOVÁBB,amikor politikailag lehetetlenné vált senkik akarnak még " igazmondó " szerepben tetszelegni, nagyon kevés IQ- val, de nagyon vastag arcbörrel és gátlástalansággal, amely a cigány etnikum jellemzö sajátossága. Hova megyünk emberek.
korona
2012. április 01. 09:08
Éljen V. Károly Magyarország legitím királya! Éljen a Magyar Királyság!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!