Mit visz a Jézuska?

2011. december 24. 11:32

Amikor majd unokáink megkérdezik, hogyan lettünk mi a saját szarában fetrengő, röhejes ország, amit elmebetegek irányítanak, és már ellopni sincs mit, akkor felidézzük 2011 karácsonyát.

2011. december 24. 11:32
Para-Kovács Imre
Para-Kovács Imre
Hírszerző

„Ez a karácsony nem lesz sem fordulópont, sem meghatározó jelentőségű évet lezáró ünnep, de amikor majd unokáink a térdünkre ülnek (mindenkinek a saját unokái, heló, óvatosan ezzel a burjánzó allegóriával!), és megkérdezik, hogyan lettünk mi a saját szarában fetrengő, röhejes ország, amit elmebetegek irányítanak, és már ellopni sincs mit, akkor felidézzük 2011 karácsonyát, de nem mondunk semmit. Megsimogatjuk majd buksi kis fejét, és visszaküldjük az utcára, hogy pajtásaival gyújtson fel néhány hajléktalant, (saját testi épségére szigorúan vigyázva, mert ha nem teszi, törvényt sért, és be kell csukatnunk) elvégre mi is voltunk gyerekek. Ennyit a fűtött utca projektről. Ha azonban az után érdeklődnek, milyen szakmát válasszanak, akkor ragaszkodunk a blőrözőhöz, mert blőrözőkre mindig szükség van, szép, rusztikus foglalkozás, szinte látom magam előtt a csillogó testű, kigyúrt blőrözőt, ahogy foltos, de tiszta kötényében blőröz éppen, egy pillanatra megáll, megtörli homlokát, aztán blőröz tovább.

Vigasztalódjunk azzal, hogy a világ akkor is működik, ha mindenki meghülyül: aki tegnap még darabolt, azt ma már darabolják, vannak tehát örök értékek az univerzumban, mint például a Bud Spencer filmek vagy az amerikai foci.

Legyen békés a karácsony, vagy ahogy itt Balin mondják: Selamat Natal!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 210 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
halandor
2012. február 10. 21:03
Még néhány hét, és újra feláll a Szent Inkvizíció....
scotsman
2011. december 25. 16:01
hogyan lettünk mi a saját szarában fetrengő, röhejes ország, amit elmebetegek irányítanak, és már ellopni sincs mit, Te hülye JB, itt nagyon elszóltad magad!! Mikor lopták szét az országot te is két kézzel, leragasztott pofával lapátoltad a javakat. Neked mekkora a vagyonod baromarcú??
tyukodi
2011. december 25. 11:25
"Amikor majd unokáink megkérdezik, hogyan lettünk mi a saját szarában fetrengő, röhejes ország, amit elmebetegek irányítanak, és már ellopni sincs mit, akkor felidézzük 2011 karácsonyát." - 1. Honnan olyan biztos, hogy a jövőben, unokáink idejében MAJD egy "saját szarában fetrengő, röhejes ország" leszünk? Lehet, hogy akkor már nem is lesz ország, de az is lehet, hogy ott fogunk felzárkózóban ügetni még mindig, valahol az élbolyban... 2. Honnan olyan biztos, hogy akkor MAJD az országot elmebetegek irányítják? Hacsak nem születik olyan törvény ADDIG, hogy politikusi pályára csakis a területi pszichiátriákról jelentkezhetnek, skizofrének, pszichopaták és más szerzetek? 3. Az unokáknak kisebb dolguk is nagyobb annál, hogy ilyen baromságokról kutakodjanak: ha most, vagy akkor a legvadabb nyilas rendszer is tombolna, SOHA EGYIKÜK sem kérdezné, hogy hogyan lett(ünk???), azaz hogyan lett ez az ország. Az unokáknak, ebbe beleszületvén EZ LESZ A TERMÉSZETES. 4. Melyik az a barom unoka, aki MOST ilyesmiket Kérdez? Annak Mit mond ez a Para firkász? Hogy Kádár idején a Grósz Karcsi vagy a Lázár, vagy az Apró Antalék elszúrták? Mondanak az akkori 1970-es, 1980-as események és személyek a mai térdén lovagló gyereknek valamit??? SEMMIT NEM MONDANAK! HISZTIS, HÜLYE kiindulópont. Egyáltalán, mi ez a pedofíliára való hajazás? A mai gyerek nemde inkább a számítógépes játékokkal múlatja az időt, mint holmi szarságokról kérdezősködjön nagypapi térdén!? 5. Para úr magából indul ki, vagyis maga is hajléktalanokat gyújtogatott gyerekkorában, vagy valami titkos szenvedélye volt akkoriban is a pirománia? Nem ő volt esetleg az orosházi üveggyár, vagy az újpesti szovjet technológiájú mikrocsip gyár, esetleg napjainkban két csokigyár felgyújtója? Én a rendőrség helyében komolyan megvizsgálnám a fickó alibijét! 6. Para úr fordított világában persze véletlenül sem ő kérdezi, hogy mi akar a gyerek lenni, mint minden normális nagyszülő, hanem DIKTATÓRIKUS MÓDON éppen, hogy ő dönti el: fiam, te seggnyaló leszel, te meg blőröző, a harmadik unokám meg fideszeseket kergető juhász, izé, egy Kerényi nevű fószer parancsára ikonizált rendőrló. Parának nem kell azzá válni, ő már az, aki az állandó zabropogtatásba hülyült bele.
tutturuttu
2011. december 25. 11:24
Hát orvosok nem igy látják! A szomszéd ideggyógyász,és szerinte Orbán előrehaladottabb stádiumban van ,és sajna ő vezeti az "okosaitokat"! Szerinte a hatalom teljesen elhatalmasodik rajta,és később még kezelhetetlenebbé válik! Most hallgat valakire? Tudod: Oszt jó napot!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!