Papandreu egy igazi hős és demokrata

2011. november 02. 17:58

Bármennyire hörög is a pénzvilág, a görögöknek kell dönteniük a sorsukról: vagy 150 év vissza a történelembe drachmástul, vagy nyelni a békát euróstul.

2011. november 02. 17:58
Szanyi Tibor
Szanyi Tibor
Facebook

„Az én szememben Papandreu egy igazi hős és demokrata! Bármennyire hörög is a pénzvilág, a görögöknek kell dönteniük a sorsukról: vagy 150 év vissza a történelembe drachmástul, vagy nyelni a békát euróstul. Ez nem kicsi döntés. És igaza van Papandreunak: sorskérdésekben döntsön a nép!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OmegaMale
2011. november 03. 09:11
Nővérke, a Kapitány úr gyógyszeradagja hatástalan, kérem emeljen az adagján.
korona
2011. november 03. 08:51
Ez az a Papandreu család, amelyik kirúgta görög királyt a trónjáról? Ugye, hogy ők üljönek a helyébe. Most ott vannak. Mennyi prémiumot kap egy görög a kézmosásért? Mennyi prémiumot kap egy görög, ha bekapcsolja a buszfűtést? Ma, most egy görög pedagógus fizetése 1200 euró. Itt mennyi euró egy magyar pedagógus fizetése? A görög átlagnyugdíj ebben a pillanatban 1000 euró. A magyar átlagnyugdíj mennyi euró?
kalasnyikov
2011. november 03. 08:09
A Papandreu klán egyik gazdasági tanácsadója Samaras Orestes, aki évtizeden át a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem politikai gazdaságtan tanszék tanára volt. Milyen tanácsokat oszthat ez ennek a vén szociáltalibán klánnak.???? Egyet biztos..hazudni...hazudni...hazudni...költségvetést elcsalni...elcsalni...elcsalni...ennek alapján hitel felvenni..felvenni ....lenyulni...DDDD
Tikva
2011. november 03. 08:08
Ilyen sem volt még, de egyetértek Szanyi Tiborral...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!