Stex-faktor, avagy miért cseszi el Nagy Feró Kováts Verát

2011. november 15. 21:28

A zsüriben helyet foglaló, befutott magyar celebekből árad a kelet-európai igénytelenség. Jópofiznak, ripacskodnak, közhelyesek, unalmasak.

2011. november 15. 21:28
Sebők János
Hírszerző

„Az X-faktor, sajnos, nem az eredeti tehetségeket versenyezteti, mint anno tették azt például a »Ki Mit Tudban« vagy a »Röpüj pávában«. A versenyzők nem a saját személyiségüket, ízlésüket, öltözködési stílusukat, dalaikat, dalválasztásukat állítják versenybe, mert ezeket a képernyőre kerülés után gyorsan elfelejtetik velük, s a továbbiakban csak eszközök egy know-how alapján működő, pénzcsináló társulat kezében. Azonnal beszippantja őket ez a gépezet, amelynek tagjai a továbbiakban megpróbálják őket hétről-hétre egy szórakoztató showműsor részeként un.entertainerként (szórakoztatóként) eladni.(...)

Miközben know-how nyugati, s a versenyzőktől elvárják, hogy világsztár-hasonmások legyenek, addig a zsüriben helyet foglaló, befutott magyar celebekből árad a kelet-európai igénytelenség.Jópofiznak, ripacskodnak, közhelyesek, unalmasak. Mivel ők is egy-egy szerep kiválasztottjai, kevés a mozgásterük, s a jelek szerint a második évad közepén már képtelenek megújulni. »Értékeléseik« az egymás fikázásán kívül kevés érdemi észrevételből állnak. »Nekem tetszettél«, „Engem meggyőztél«, „Imádlak«, „Kurva jó vagy«, »Ez nekem most bejött« stb. Ez hányavetiség, lazafaszaság (kivétel Malek Miklós, bár ő is »oldódik«) a teljes semmibe vétele annak a munkának, amit a versenyzők hétről-hétre beletesznek a produkciókba. Ráadásul Nagy Feró és Keresztes Ildikó állandóan a rock and rollt (rock helyett) emlegeti, miközben amit itt képviselnek, s főleg ahogy képviselik (ruha, smink, jólfésültség, megcsináltság, műmájerkedés stb.), annak semmi köze az igazi rockhoz, annak szellemiségéhez. Majomparádé, annak is a legalja, mert hazug és álnok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya ezredes
2011. november 16. 10:34
Na mindegy. Seboksenki meg El Senki nem szereti. Valahogy kibirjuk. És a gyilkosok és árulók még mindig itt élnek közöttünk .
drieno
2011. november 16. 10:26
a szórakoztatás ipar, az ipari szakmunkások kiválogatása történik feró pedig ízlelgeti a hatalmát, amit kapott, azok fölött, akik hajlandók magukat mindennek alávetni az összes valóságshow is valami ilyesmiről szól
Fakutya ezredes
2011. november 16. 10:05
Dopeman - Nagyfero. Lombrozok - Emberek.
Fakutya ezredes
2011. november 16. 10:02
Nemtom kijaza Vera. Meg ez a Sebok. De hogy Feroek csinaltak meg a magyar rockenet, azt mindenki tudja. Megis a brodi, konc, presszer meg a somlo milliardos. Magyar vagyok, magyarnak születtem, Árulók és gonosztevők uralkodtak felettem, Hová sodor a szél, tizenhatmilliót? Utálom az egész XX.századot! Mi jöhet még nem tudom, Olyan, mint egy rémálom Ott ahol a part szakad, Kilencszázötvenhat, Ó, mondd Istenem! Ó, mondd meg nekem! Ó, mondd meddig tart ez még? Dícsőséges fehér terror, és a recski haláltábor! Dachau és Szibéria, Trianon és Don kanyar, Ó, mondd Istenem! Ó, mondd meg nekem! Ó, mondd miért van ez? És mondd meddig tart ez még? Horthy jött a fehér lovon, Sztálin vágtatott harckocsikon, Hitler hozta a csodafegyvert, ZSEBREVÁGOTT minket a történelem! Dícsőséges fehér terror, és a recski haláltábor! Vasfüggöny és vörös terror, Hárommillió kitántorgó Ó, mondd Istenem! Ó, mondd meg nekem! Ó, mondd miért van ez? És mondd meddig tart ez még? Horthy jött a fehér lovon, Sztálin vágtatott harckocsikon, Hitler hozta a csodafegyvert, ZSEBREVÁGOTT minket a történelem! Mi jöhet még nem tudom, Olyan, mint egy rémálom Ott ahol a part szakad, Kilencszázötvenhat, Ó, mondd Istenem! Ó, mondd meg nekem! Ó, mond miért van ez? És, mondd meddig tart ez még? Horthy jött a fehér lovon, Sztálin vágtatott harckocsikon, Hitler hozta a csodafegyvert, ZSEBREVÁGOTT minket a történelem!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!