Hoffmann bizonyítványa

2011. június 15. 10:00

Kedves Szülők! Idén, épp Rózsa javaslatára, már akár meg is buktathatnánk a lányukat.

2011. június 15. 10:00
Balla István
FN.hu

„Kedves Szülők!

Mi is nagyon meglepődtünk, amikor megtudtuk, hogy Rózsa lesz az osztály tanulmányi felelőse. Nem nagyon értettük először, hogy miért őt választotta az igazgató úr erre az egész iskolát befolyásoló feladatra, de, hát ez az ő dolga. Azt sem láttuk a tanév előtt, hogy bármilyen szándéka lenne a főnöknek a tanulmányi területtel. (...)

Társas kapcsolataiból leginkább az 1. OV osztály tanulmányi felelősével való állandó durcás vitatkozását tapasztalhattuk meg. A sokkal jobb tanuló hírében álló Zoltán a tanévben végig bírálta - nemcsak az egész osztály, az őrsi gyűlések, hanem az egész iskola előtt is – Rózsa elképzeléseit. Ezt ő sem hagyta szó nélkül, és mivel kettős őrsi tagsága van, feljelentette a kritikusát. Az árulkodásnak azonban nem lett eredménye, biztos emlékeznek - az üzenőfüzetben is megírtuk a kudarcot. (...)

Kedves Szülők!

Idén, épp Rózsa javaslatára, már akár meg is buktathatnánk a lányukat, és elég lenne egy számot év végén az Önök tudomására hozni. A mi iskolánkban azonban az évismétlésre ítélés kizárólag az igazgató dolga.

A szöveges értékelés érdemjegyben kifejezve: 2 (azaz kettes alá).”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nomármost
2011. június 15. 16:03
Nemzedékek nőttek fel és lettek kiválóságok úgy , hogy megbuktatták a gyerkőcöt, ha nem ütötte meg azt a mértéket, hogy egy kettes alát produkáljon. Évet ismétel és akkor mi van? Hoffmann elképzelései többségükben nagyon jók, mert nem átall visszatérni a már kipróbált, és bevált módszerekhez. Végre egy normális oktatási miniszter, aki nem pártkatona, és tovább lát az orránál, és meglátja a gyereket is, mint egy jövendő magyar polgárt.
atila68
2011. június 15. 12:38
Nahát, hogy Balla elvtárséknak még erre is van ideje, viccelni. Csak annak nagyon gyenge.
kukagyerek
2011. június 15. 12:17
Kaposváron éppen most kezdenek a szülők éhségsztrájkba az iskola megsemmisítések (bezárások, átszervezések) ellen! Hajrá kétharmad!!!
bigyomail
2011. június 15. 12:09
Kedves narancsos kommentelők! Döbbenetesek vagytok! Azért szidjátok a cikk íróját, mert nem a Fidesz házi szerzője. Csakhogy épp egyet ért Orbánnal. Nem kéne azon elgondolkodni, hogy a híres szakpolitikus tervezeteit miért is dobálja vissza Orbán "újragondolásra"? Vagy már nektek sem elfogadható a miniszterelnök döntése?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!