Jönnek a dekadensek

2010. december 07. 08:27

Országunk kedvezőtlen megítélése nem érhet váratlanul senkit. A kormány kitartóan és keményen megdolgozott érte.

2010. december 07. 08:27

„Országunk kedvezőtlen megítélése nem érhet váratlanul senkit. A kormány kitartóan és keményen megdolgozott érte. Kezdve azzal, hogy belekötött a Nemzetközi Valuta Alapba, majd vitát nyitott az előző kormány által beígért költségvetési hiányról, amit gazdasági szabadságharccá fejlesztett, és - a magyar hagyományokhoz hűen - villámgyorsan el is veszített a brüsszeli harcmezőkön. (....)

Eddig a rossz hír. A jó: sokkal mélyebbre már nem csúszhatunk. Alattunk még a bóvli szint, és lejjebb csak a gödör feneke, amire azért nem vagyunk kíváncsiak. Még ha olyan színes és eredeti egyéniségek vállalták is túra vezetését a mélybe, mint Orbán Viktor és Matolcsy György.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
56október
2010. december 07. 19:01
Nem megjöttek. Itt vagytok.
allover
2010. december 07. 16:36
"A kormány kitartóan és keményen megdolgozott érte." Ezért még valaki nagyon pofán b@szhat egy szívlapáttal, te bikicsunáj! Bodzát gyűjtöttél 8 évig, vagy hol a francban kóboroltál holdkórosan, maszlag zsoci?
három elemi
2010. december 07. 12:36
ZsZs úgy látszik, amnéziás volt az elmúlt 8 évben.
EDOSZ
2010. december 07. 12:28
Nomen est omen... Zsebesi kolléga már csak 'tuggya'... "A kormány kitartóan és keményen megdolgozott érte." Te is segédkeztél a talicska tolásban fecóéknak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!