„Elég para!” – erős szavakat mondott a spanyolok 17 éves játékosáról az angol válogatott középpályás

2024. július 14. 18:02

Az Arsenal klasszisa, Declan Rice nem rejtette véka alá, mit gondol Lamine Yamalról.

2024. július 14. 18:02
Spain's forward #19 Lamine Yamal celebrates at the end of the UEFA Euro 2024 semi-final football match between Spain and France at the Munich Football Arena in Munich on July 9, 2024.

Nyitókép: Miguel Medina / AFP

Nagyon elismerően nyilatkozott 17 éves riválisáról, a spanyol Lamine Yamalról Declan Rice, az angol válogatott és az Arsenal 25 éves klasszis játékosa – számolt be a Nemzeti Sport. Az angol labdarúgó ráadásul egyben odaszúrt a francia játékosoknak.

„A minap láttam egy statisztikát arról, hogy Yamal tizenkét éves volt, amikor kitört a koronavírus-járvány. Na ez elég para! Tizenkét éves volt, amikor a Covidban éltünk. Ez megmutatja, mennyire jó játékos”

 – kezdte az angol válogatott középpályása, Declan Rice a sajtótájékoztatón. (Egyébként az angolok legenás játékosa, David Beckham, sőt, a spanyol király is meglepődött, amikor megtudta, mennyi idős a spanyolok ifjú tehetsége.) 

Rice beszélt arról is, nem ért egyet azzal, hogy a franciák beleálltak a fiatalba az elődöntő előtt. Főként Adrian Rabiot-ról van szó, aki azt nyilatkozta Yamalról, hogy az addigiaknál többet kell mutatnia, ha a döntőben szeretne játszani. 

Ezt is ajánljuk a témában

„Most tizenhét éves, és nem értem, hogy a francia futballisták miért beszélnek így róla. 

Mert amit ennyi idősen a Barcában csinál, ahhoz tapsolni kellene. Én, mint labdarúgó-szurkoló és mint játékos mondom, hogy az ilyesmit tisztelni kell. 

És néha azt kell mondanod, hogy tizenhat évesen »Wow, ez nagy bátorságra vall!« A Barcelonában játszani egy dolog, de ugyanakkor azt csinálni, amit ő csinál, na az már nagyon, nagyon különleges” – dicsérte az ifjú spanyolt Rice. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
deniel
2024. július 15. 14:04
bárki is szövegel nézzem magába hogy ő mit is csinált a focival 16 éves korában büszkének kellene lenni hogy vannak ilyen tehetséges srácok mindegy hogy melyik országban voltak pelé,zidán,maradóna,messi, ronaldó meg a többi..
akkor ki
2024. július 14. 18:18 Szerkesztve
Declan szimpatikus. De Gallagher egy féreg. Láttam egy videót, mikor a kissrác nyújtja a kezét feléje mielőtt vonulnak ki és olyan lekicsinylően nézett el mellette! Szégyellje magát, beképzelt faszkalap!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!