Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Torres volt a nyerő ember, a spanyolok hibátlanul zárták a csoportot!

2024. június 24. 23:00

Magyar szempontból jól alakult a B-csoport: a spanyolok hibátlanul nyerték, az albánok egyetlen ponttal búcsúztak.

2024. június 24. 23:00

Fotó: Ozan Kose/AFP

Teljesen felforgatott összeállításban lépett pályára a B-csoport utolsó körében a már a forduló előtt biztosan továbbjutó Spanyolország Albánia ellen. Luis de la Fuente kapitány lehetőséget kívánt adni az eddig kevesebbet játszóknak is, akik éltek is az eséllyel. A spanyolok eddig imponáló fölénnyel nyerték meg a meccseiket, öt rúgott góljuk mellett egyet sem kaptak, a hispán forma és keret alapján nem sok reménye lehetett az ellenfélnek, pedig az albánoknak csak a győzelem kínált reményt a továbblépésre.

A spanyolok jól kezdtek, már a 13. percben előnybe kerültek Ferran Torres révén – az Eb-n eddig kétszer is becserélt Barca-támadó tehát gyorsan meghálálta a bizalmat.

Két húzásból az albán kapu elé kerültek a tiszta sárgában játszó ibériaiak, Torres pedig nem hibázott, precízen lőtte ki a hosszú sarkot, a labda a kapufáról vágódott a hálóba.

Ez volt a 24 éves csatár első gólja az idei Eb-n.

Az állás egészen a lefújásig nem változott, magyar szempontból ez prímán alakult: a spanyolok hibátlan teljesítménnyel megnyerték a csoportot, az albánok pedig egyetlen ponttal negyedikként zártak, és kiestek.

Ezt is ajánljuk a témában

Európa-bajnokság 2024, Németország
B-csoport, 3. forduló, Düsseldorf
Spanyolország–Albánia 1–0 (1–0)
gólszerzők: Ferran Torres

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!