Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

„Kicsit fájt az ütközés, de mindent jól csináltam” – így reagált a skót kapus Varga sérülésére

2024. június 25. 09:08

A közösségi oldalán üzent a magyar támadónak Angus Gunn.

2024. június 25. 09:08
Scotland v Hungary: Group A - UEFA EURO 2024

Fotó: Catherine Ivill/AMA/Getty Images

Mint arról beszámoltunk, a vasárnap esti sorsdöntő, skótok elleni Eb-csoportmeccsen megsérült Varga Barnabás szerencsére már jobban van, arccsonttörése után hétfőn Stuttgartban átesett az operáción, jelenleg a lábadozásra fókuszál, számára befejeződött az idei torna.

Nem úgy a magyar válogatottnak, amely már szinte biztosan a portugálokat kapta ellenfeléül. Ha a horvátok búcsúznak, július 1-én Cristiano Ronaldóékkal nézhetünk farkasszemet – zsinórban harmadszor, hiszen 2016 és 2021 után idén is összecsaphatnánk a luzitánokkal.

Ezt is ajánljuk a témában

Varga Barnabás a nyolcaddöntőt már a képernyők elől követheti, mint ahogy a teljes skót csapat is erre a sorsra jutott a kiesés után.

Az együttes kapusa, Angus Gunn a The National nevű skót lap riporterének elmondta, nem tudja felidézni a Vargával történt esetet, de úgy érzi, nem vétkes a sérülésben, helyesen cselekedett a kritikus helyzetben.

„Nem teljesen világos számomra, hogyan történt az ütközés. Nem emlékszem mindenre.

Magasan jött a labda, érkeznem kellett, és ugyan kicsit fájt az ütközés, de úgy éreztem, mindent jól csináltam.

Remélem, hamar felépül a magyar srác” – fogalmazott Gunn.

Ezt is ajánljuk a témában

A Norwich kapusa később a közösségi oldalán az alábbi bejegyzést osztotta meg:

„Megnyugtató látni, hogy Varga Barnabás állapota stabil. Mielőbbi és teljes felépülést kívánok neki, és alig várom, hogy a közeljövőben újra a pályán láthassuk!”

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindenhova
2024. június 26. 01:59
Valóban mindent jól csinált. Kórházba küldött, elbúcsúztatott egy ellenfelet az EB-ről és még csak tizenegyest sem kapott érte.
madárinfluencer
2024. június 25. 19:17
Elszomorító a mai foci. A technika fejlődése lehetővé teszi, hogy minden esetet több nézőpontból, lassítva megnézhessünk, hogy igazából mi történt. Szinte minden eseteben fogják egymás mezét és rángatják. Elvétve van olyan becsúszás, ami nem éri az ellenfél lábát. A bocsánatkérés, a felsegítés alig fordul elő. A pályáról a bedobásokért, szögletekért mindkét fél gátlástalanul jelentkezik. Gyakoriak a műesések, színészkedések, alattomos rúgások, taposások. A gólszerzők nem a játékostársaikhoz rohannak, hanem mindenkit kikerülve a szurkolókhoz és a kamerákhoz rohannak, melldöngetve. Egyszóval durvává, önzővé és alattomossá vált a mai foci (és a mai világ).
Regelő
2024. június 25. 12:23
Kicsit hasonlít az 1982-es Battiston-Schsumacher mészárlásra, bár az a 16-oson kívül volt. Közös, hogy ott sem kapott még sárgát sem a kapus, és a letarolt játékos szintén nem tudta folytatni a tornát. De annak sem lett semmi következménye, Néhány nap szörnyűlködés, majd feledés.
Vasalo
2024. június 25. 12:15
Érdekes, hogy mennyire hallgatnak az ilyen eseményekről a kommentátorok meg a (volt) focisták. Nekem (látva sok ilyen esetet) gyakran az az érzésem, hogy az ilyen aljasságokat még tanitják is. Látva sok faultot érdekes, hogy reagálnak a szenvedő alanyok, a lábaik meg a kezeik azonnal a reakciora mozdulnak. A minap is az egyik eset amikor a játékos már repült a levegőben keményen visszarugott a tettes felé, és a fejét találta el. Egy másik focista a BL-ban a fault után a biro szeme láttára egyenesen visszarugott a másikat az ágyékán találta el teli talppal. Érdekes, hogy tizezrek látták, csak a sipos nem, kb 3 méterről sőt az sem zavarta amikor a rugást kapo játékos nagyot nyekken. Az EBn volt egy másik eset, amikor az akasztás után mindkét focista a földön volt a két biro alig 2 méterre tőlük a vonal mellett, amikor az egyik felállo játékos a másikat valamilyen szőnyegnek nézte, mert félig meddig futásban a bal lábával a fekvő focista hasárol rugaszkodott el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!