Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Brutális – fotón és videókon mutatjuk az ütközést, ami Varga Barnabás sérülését okozta

2024. június 24. 17:26

Hétfőn sikeres műtéten esett át a Ferencváros támadója.

2024. június 24. 17:26

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Mint ismert, Varga Barnabás komoly fejsérülést szenvedett a magyar-skót Eb-mérkőzés 68. percében: az ütközés következtében több csont is eltört a támadó arcában.

Ezt is ajánljuk a témában

Az M4 Sport Instagram-oldalára feltöltött fotó a brutális ütközés pillanatát mutatja:

A TikTokon is elkezdtek terjedni a videók, amelyek az ütközést megörökítő, különböző szemszögből készült fotókat gyűjtik össze:

@beinsportsusa 🙏🏼 The most tense moment in the EURO 🏆 when Barnabá Varga suffered a collision that left him unconscious 😓 Fortunately, the Hungarian Federation 🇭🇺 confirmed that the player is in good condition 🙏🏼 🙏🏼 El momento de más tensión en la EURO 🏆 cuando Barnabá Varga sufrió un choque que lo dejó inconsciente 😓 Afortunadamente la Federación de Hungría 🇭🇺 confirmó el buen estado del jugador 🙏🏼 #beINSPORTS #Hungary #Hungria #BarnabasVarga #EURO2024 #EURO ♬ sonido original - beIN SPORTS USA

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
worauf
2024. június 25. 21:39
Súlyos testi sértés. Nekifutásból ugrott neki könyökkel egy ember arcának, több törést okozva. Na most, egy dolog, hogy ez egy sporteseményen történt. Nem küzdősport, nem harcművészet, itt is érvényben vannak a törvények. A skót kapus megszegte a törvényt, szétütötte egy ember arcát, aki ennek következtében több csonttörést szenvedett. Ez büntetendő. Meg is halhatott volna. Sem itt, sem máshol nem lehet nekifutva könyökbombázni egy ember fejét. A labdarúgás biztonságos jövőjéért, ki kell jelenteni, hogy ilyet NEM lehet, ez súlyos testi sértés!
billysparks
2024. június 25. 09:06
Szerintem teljesen jól csináltak mindent. Magyarországon van olyan mentőstiszt, akinek a kezei között tíz magyarból kilenc meghalt. ( Timea sabau után szabadon.) Ehhez képest nem történt semmi említésre méltó.Németországban irigylésre méltó a helyzet.
Karcsi_Charlie
2024. június 24. 23:46 Szerkesztve
Ezeregyszázalék, hogy szándékos volt. Barnit ki akarták iktatni, akár az élete árán is !!!!! EZ bűncselekmény volt, a két védő és a kapus által elkövetett csoportos bűnszövetségben (a skót kapitánnyal együtt) elkövetett gyilkossági kísérlet. Persze magyarok ellen ilyent büntetlenül lehet, akárcsak a ma este Stuttgartban Orbán Viktor ellen elkövetett német (náci dajcs) +CIA titkosszolgálati merénylet (szerencsére sikertelenül).
I_Isti
2024. június 24. 21:51
Végül is az MMA is egy sport! Csak mondjuk nem a focipályán kéne űzni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!