Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Orosz bomba csapódott New Yorkba (VIDEÓ)

2024. július 01. 12:11

A jelentések szerint a Donyecki Népköztársaságban található New York nevű faluban egy ukrán parancsnoki központot semmisítettek meg az oroszok.

2024. július 01. 12:11

Nyitókép: The Worng Side Telegram-csatorna

A jelentések szerint a Donyecki Népköztársaságban található New York nevű faluban egy ukrán parancsnoki központot semmisítettek meg az oroszok.

Donyeck megyében létezik egy település, amelynek cirillbetűs átírása (Nyú Jork) megegyezik az Egyesült Államokban található világváros nevével. Amerikai nagytestvéréhez annyi köti, hogy ezt a helységet is nyugat-európai telepesek alapították. A szovjet időkben minden a fenolgyártásról szólt, másfél éve pedig a háborúról: New York ugyanis a donbaszi fronton fekszik.

A közösségi médiában megjelent egy videó arról, hogy Oroszország új FAB-3000-es nehéz légibombáját ukrán állások ellen használták a Donyecki Népköztársaságban található New York-i településen – írja at rt.com.

Egyes orosz Telegram-csatornák vasárnapi jelentései szerint egy háromtonnás, irányítómodullal felszerelt bomba az ukrán parancsnoki központba csapódott, ahol legalább 60 katona életét vesztette és négy járműmegsemmisült. Az egyik jelentés szerint az érintett épület „nyomtalanul eltűnt”. Az esetről több videó is felkerült a Világhálóra. 

Ezt is ajánljuk a témában


 

 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-104
2024. július 02. 17:02
🍓 ️ ­­­É­­r­­­t­­­é­k­­­e­­­l­d­­­ ­a­­ ­s­­­z­e­x­­i­­ ­­p­­­u­­n­c­­­i­­­m­­­a­t­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
DBZ22
2024. július 01. 21:34
Kis helyismeret : Ungváron már több mint 20 évvel ezelőtt egy NATO bázis üzemelt . Kíváncsi vagyok hányan ismerik Ungvárt .
remi
2024. július 01. 20:59
"nem FAB-3000 hull az égből. A gép egy SZU-34, aminek a max terhelhetősége 8800 lb (kb. 4000kg), azaz FAB-3000-ből max 1 db-ot képes hordozni. Találós kérdés, milyen típusokat (4db) látunk a videóban?" 4 db FAB-250 volt, ezt kábé mindenki láthatta, de a mandinernél már az is nagy eredmény, ha nem egy F-16-al vagy griffel illusztrálnak ruszki bombázást, úgyhogy nem tettük szóvá mert tökfelesleges.
lajajakab11
2024. július 01. 19:59
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLin Special Metanol " grátisz! ** ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** !!! Kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak !!! ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!