Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Gulácsi vs. Dibusz – ezzel a viccel hárította a kapuskérdést Rossi

2024. május 14. 15:20

A kapusposzt a legnagyobb kérdés a kezdőcsapatot illetően.

2024. május 14. 15:20
Telki, 2024. május 14.
Marco Rossi szövetségi kapitány a nyári németországi Európa-bajnokságra készülõ magyar labdarúgó-válogatott kerethirdetõ sajtótájékoztatóján a telki edzõközpontban 2024. május 14-én.

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

 

Ahogy arról a Mandineren beszámoltunk, Marco Rossi kihirdette a válogatott bő keretét a nyári Eb-re. A kezdőcsapatot illetően a legnagyobb kérdés az, hogy ki fog a kapusposzton szerepelni, ugyanis Dibusz Dénes pazar teljesítményt nyújtott a válogatottban és a Ferencvárosban is, de Gulácsi Péter is remekül tért vissza hosszú sérülését követően. Rossi számára is nehéz kérdés, hogy ki védjen az Európa-bajnokságon, így humorosan hárított. 

Kapus nélkül játszunk majd, így megúszom a döntést”

– mondta a válogatott szövetségi kapitánya. 

 

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
oberennsinnen49
2024. május 15. 07:38
A magyar futball adta az edzők sorát a 30-as években Olaszországnak. Majd az 50-60-as években még Európa elitjében voltunk. Mára ebből semmi nem maradt. Egyetlen magyar nevelésű játékos nem szerepel semmiféle elitbajnokságban, mint ahogy egyetlen magyar szakember, edző sem dolgozik sehol Lisszabontól Londonig. De nem dolgozik Skopjétól Helsinkiig sem. Erről beszélek, ti pedig csak ájuldozzatok ettől a magyar futballtól. Az egyetlen, ami érték, az új infrastruktúra, a többi: rombolás, pusztulás, egységes koncepció hiányában.
Fukar
2024. május 14. 17:41
A döntés joga nem az enyém,de véleményem van/lehet. Nálam Dibusz az első számú! Azonban feltételezem váltásban védenek majd.
Gullwing
2024. május 14. 15:30
🤣 (Kapus kell a pályán)
oberennsinnen49
2024. május 14. 15:29
Marco Rossira egy és csakis egy dolog miatt nem haragszom., csak a fejemet csóválom: azért, mert szuper munkája ELFEDI A MAGYAR FUTBALL SOHA NEM LÁTOTT, MÉRHETETLEN LEZÜLLÉSÉT és helyének elveszítését az elitben. de a magyar NB I még az UEFA középmezőnyétől is lejjebb van. Ráadásul ez is idegenekkel, magyarokkal is ugyanott tarthatnánk, de nem megyek bele tovább, mennyire elkeserítően kiábrándító mindaz, amit a kormány 2010 óta a futballal tesz. Az egyetlen jó: az emberek, az adófizetők pénzét megfelelő bruttó összegben odaadja. De innen minden csak a pusztulásról szól - 15-szörös magyar adófizetői pénz egy és csakis EGYETLEN KLUBNAK, (FTC), A többi meg csodálja az FTC idegenjeinek hatalmas mutatványát. Rossi ezt fedi el és ezért haragszom rá. De ez a harag mint embert a legnagyobb tisztelettel kezeli. mert Ő a munkájáért MEGDOLGOZIK. Nem úgy, mint az FTC és brancsa. Ugyanis magyar bajnokságot nyer, de tényszerűen NEM MAGYAR BAJNOK. Erre kössön görcsöt az átvert szurkoló.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!