Siralomház lett a Bozsik Arénából, tüntettek a szurkolók Kispesten

2024. október 21. 22:32

Zuhan a harmadosztály felé a patinás klub csapata, amely megint megégett hazai pályán.

2024. október 21. 22:32
null

Nyitókép: Facebook/szentlorincse

***

Újabb pofonba szaladtak bele a kispestiek. A Budapest Honvéd FC saját közönsége előtt 1-0-ra kikapott a Szentlőrinctől a labdarúgó NB II. 10. fordulójának záró mérkőzésén. Sorozatban a negyedik mérkőzésén veszített Laczkó Zsolt együttese, amely maradt az utolsó előtti, kieső pozícióban a 15. helyen. A baranyai csapat három nyeretlen meccs után győzött Keresztes Bence, a 81. percben elért fejesgóljával, s a Kisvárdával azonos pontszámmal a tabella élére állt!

Ez egy nagyon értékes három pont, főképp, hogy az előző három fordulóban egyet szereztünk” – összegzett Waltner Róbert vezetőedző az M4Sportnak.

A 10. meccsükön a hetedik vereségüket elkönyvelő kispestieknél a szezon közben Nyíregyházáról visszatért Kesztyűs Barna viselte a csapatkapitányi karszalagot, s értékelte csalódottan, de – a nemtetszésüknek hangot adó, fejeket követelő drukkerekkel ellentétben – higgadtan a történteket.

„Nagyon nagy csalódás, több helyzetünk volt, még ha nem is játszottunk szépen. Ilyen szériában vagyunk, férfinak kell lenni, beleállni a melóba! Több ok is van, amiért itt tartunk. Próbáljuk mindegyiket orvosolni, de 

messze agyunk attól, hogy egy ilyen meccsből győztesen jöjjünk ki. Ez egy nagyon nehéz helyzet a klubnak, a szurkolóknak, nekünk játékosoknak. Mi vagyunk itt, nekünk kell felvenni a harcot.”

 

A Budapest Honvéd vasárnap az egy hellyel és két ponttal előtte (éppen bennmaradó helyen) álló Békéscsaba vendége lesz. A Szentlőrinc csúcsrangadón fogadja a Kisvárdát.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
polárüveg
2024. október 21. 23:17
Bozsik és világszerte ismert Puskás (mint hungarikum) csapatát teszik "véletlenül" tönkre. De közben azt is beszélik, hogy a tulajdonos Leisztinger úr, aki a kétezres években több hungarikum termelését küldte a padlóra, - közben a stadion fenntartás költségeit megkapja az államtól. Ezek után miért is akarna jobb csapatot építeni?
Bodzay
2024. október 21. 23:11
Drágább játékosokat kell vásárolni, ahogy a menők csinálják. Ez a titka az egésznek.
sexykitty-5000121
2024. október 21. 22:37
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­­­é­­­k­­­e­­­l­­d­ ­a­­­ ­­­s­­­z­e­x­­i­­­ ­­­p­­u­­n­­­c­­­i­m­­­a­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!